Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽE SE RASTANAK

Chelsea potvrdio da želi prodati Kovačića: Poštujemo Matea, ali moramo donijeti neke teške odluke

Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge
John Walton/PRESS ASSOCIATION
01.04.2023.
u 22:49

Kova je bio igrač utakmice protiv Turske, donio nam je ogromna tri boda s dva pogotka

Menadžer engleskog velikana Chelseaja, Graham Potter, indirektno je potvrdio kako klub želi prodati nekoliko igrača na ljeto, a na popisu za odstrijel je i naš veznjak Mateo Kovačić. Iako je standardan član londonskih plavaca, čini se da za povremenog kapetana momčadi ipak nema mjesta na Stamford Bridgeu. Ugovor mu istječe u ljeto 2024. godine i vrlo vjerojatno ga neće odraditi do samog kraja. 

Potter je u obraćanu javnosti potvrdio višemjesečna medijska nagađanja. Zbog ograničenja poslovanja, uslijed Fifinog financijskog fair-playa, Chelsea će u predstojećem prijelaznom roku prodavati zvijezde visokog profila. Tu se ponajprije radi o Kovačiću, Hakimu Zyechu, Christianu Pulisicu i Masonu Mountu kojima za nešto više od godinu dana prestaje ugovorna obveza. 

- Imam veliko poštovanje prema Mateu kao osobi. Igra važnu ulogu u momčadi, a bio je i kapetan. Ali, postoji i odnos kluba i Matea. Svijet nikada nije idealan i narednog ćemo ljeta biti prisiljeni donositi odluke s kojima se moramo nositi - rekao je Potter i komentirao statusa engleskog reprezentativca Mounta. 

- Imamo veliku momčad, s puno dobrih igrača. Stvari su poprilično složene, jer ne radi se isključivo o mom mišljenju. Radi se o igraču, klubu i mnogim detaljima nad kojima ja nemam kontrolu. Sve što mogu učiniti je dati vlastito mišljenje, primjerice o Masonu kao igraču i osobi. Konkretno, imam za reći samo pozitivne stvari.

Kovačić je u Chelsea stigao iz madridskog Reala 2019. godine i prema Transfermarktu trenutno vrijedi 40 milijuna eura. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
02:52 02.04.2023.

Pokupovali razne neprovjerene igrace za pola milijarde eura. Pokupovat ce opet i opet ce biti isto jer ih vode antitalenti u organizaciji koji nemaju pojma o onome sto bi trebali znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije