Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KLUB

Chelsea poslao Hrvata na petu posudbu

Mario Pašalić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
25.07.2018.
u 19:25

Bivši igrač Hajduka Pašalić (23) u Atalanti će odraditi svoju petu posudbu u karijeri te drugu talijansku jer je već jednu sezonu igrao za Milan.

Povremeni hrvatski reprezentativac Mario Pašalić potpisao je ugovor s talijanskim prvoligašem Atalantom nakon što su klub iz Bergama i Pašalićev matični klub Chelsea postigli dogovor o posudbi, piše talijanska agencija ANSA.  

Bivši igrač Hajduka Pašalić (23) u Atalanti će odraditi svoju petu posudbu u karijeri te drugu talijansku jer je već jednu sezonu igrao za Milan. Prošlu sezonu veznjak je odradio u Spartaku iz Moskve, a Chelsea ga je od kupovine 2014. godine proslijeđivao i u Monaco i španjolski Elche. 

Pašalić ima šest nastupa za hrvatsku reprezentaciju. 

Komentara 4

MV
Mijat vrdoljak
20:15 25.07.2018.

Neka mladi igrači dobro promisle kada odlaze, vremenski a i gdje odlaze. Chelsea momentalno na posudbi ima 29 igrača a i nekoliko naših ima loše iskustvo kao na primjer Delač .

AM
ante_maja
22:22 25.07.2018.

ubojica talenata! kupe ih jako mlade i onda svake godine na posudbu u drugi klub!

GV
golub Vaso
23:22 25.07.2018.

pohlepni igrač i roditelji trče za prvom ponudom umjesto da misle dugoročno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije