Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji dan prijelaznog roka
Povratak na članak

Chelsea ponudio Bayernu 34 milijuna eura za Riberyja

Tottenham je vrlo vjerojatno odbio i zadnju Abramovičevu ponudu za Luku Modrića. Kako piše The Sun, Chelsea se okreće drugom veznjaku i navodno je Bayernu ponudio 34 milijuna eura za Francka Riberyja.

Komentari 4

OB
-obrisani-
12:39 31.08.2011.

pa ovo je smjesna svota za francuza-neznam tocno kak se zove-naravno prije se zvao frank riberi ali kako je promjenio vjeru neznam kakos e zove a nijemci to skrivaju ko zmija noge-ovo je ismijavanje bajerna od strane rusa

VL
HR
hrvatin
14:02 31.08.2011.

Za modrica 45 mil i drogbu ili benayouna,a za ribberija 34 mil!? Bez komentara...

VL
DR
dragogera
21:16 31.08.2011.

laz,nisu uopce pravili ponudu za riberya

VL
ZD
Zoran-Düsseldorf
22:17 02.09.2011.

Odgovor-krapina,pa zbog zenine pice,presao je u Islam,inace je nebi dobijo za suprugu,a muslimansko ime mu je Bilal.POZZZZ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.