Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji dan prijelaznog roka

Chelsea ponudio Bayernu 34 milijuna eura za Riberyja

Franck Ribery
AFP
31.08.2011.
u 12:16

Tottenham je vrlo vjerojatno odbio i zadnju Abramovičevu ponudu za Luku Modrića. Kako piše The Sun, Chelsea se okreće drugom veznjaku i navodno je Bayernu ponudio 34 milijuna eura za Francka Riberyja.

Spursov predsjednik Daniel Levy ostao je čvrst te po svemu sudeći neće prodati Luku Modrića. Chelsea želi posljednjeg dana prijelaznog roka dovesti neko zvučno ime. Bayernu su za francuskog reprezentativca navodno ponudili 34 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:39 31.08.2011.

pa ovo je smjesna svota za francuza-neznam tocno kak se zove-naravno prije se zvao frank riberi ali kako je promjenio vjeru neznam kakos e zove a nijemci to skrivaju ko zmija noge-ovo je ismijavanje bajerna od strane rusa

HR
hrvatin
14:02 31.08.2011.

Za modrica 45 mil i drogbu ili benayouna,a za ribberija 34 mil!? Bez komentara...

DR
dragogera
21:16 31.08.2011.

laz,nisu uopce pravili ponudu za riberya

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije