Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrijski mediji
Povratak na članak

Čestitke Francuzima, ali sučeve su odluke usmjerile tijek utakmice

Austrijski radio i televizija ORF izvještava kako je Francuska pobjedom nad Hrvatskom od 4:2 po drugi puta, nakon 1998. godine postala prvak svijeta u nogometu

Komentari 14

Avatar Toni Broo
Toni Broo
03:44 16.07.2018.

Peter Schmeichel, Jose Mourinho, Roy Keane te još mnogi poznati treneri i igrači su popljuvali suce. Ovo je totalna krađa, tek sad sam i sam to osvijestio u svojoj glavi kada sam se smirio nakon euforije i pogledao razne analizeze finalne utakmice. Sudac je svirao nepostojeći prekšaj na Griezmannu iz kojeg smo dobili prvi gol, francuzima je dao jedanaesterac nakon VAR-a, a isti taj VAR mu nije trebao kada je Manđukić srušen u francuskom šesnaestercu. Znači, VAR se selektivno koristi. Peter Schmeichel je jasno naglasio da je sudac nasilno i krivom procjenom sasjekao dominantnu igru Hrvatske i psihički nas ubio te usmjerio daljni tijek utakmice na mlin francuza koji su jedva dočekali da se umorna Hrvatska zbog gola minusu još više otvori. Lijepo je vidjeti da se stranci više zauzimaju za nas nego ovi naši mediji predvođeni jadnim HRT-om koji prelaze preko toga, analize su im nikakve i bave se time kako poniziti predsjednicu preko kretena i demagoga Jeličića.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
01:02 16.07.2018.

Drago mi je da strani novinari i nagametasi umjesto nasih pisu i kritiziraju lose sudjenje na stetu Hrvatske, jer bi se nase kritike iscitale u svijetu kao "porazeni ima pravo da se ljuti". Neka tako i ostane. Zadrzimo dostojanstvo jerjer nkakkav plac nece promijeniti rezultat utakmice. Za mene, Hrvatska ce ostati biti pobjednikom.

VL
Avatar Behemot
Behemot
03:26 16.07.2018.

Prvi gol, faul odglumljen na najboljoj poziciji za slobodni, drugi gol, penal se ne bi sudio Francuzima u istoj situaciji. Da je Hrvatska kojim čudom i izjednačila sudac bi izmislio još 3-4 penala . Maleni i slabašni Francuzi bi bez afričkih crnaca i Grizmana (Nijemac) mogli igrati samo treću seosku ligu .. :P

VL
PR
prokurator
00:07 16.07.2018.

objektivne i razumne analize. hvala austriji!

VL
NE
Neonacionalist
00:24 16.07.2018.

Pošteno bi bilo da je regularni dio utakmice završio 2:2 i da se onda išlo na produžetke pa šta bude a mislim da bi u tom scenariu ipak bili u prednosti , da smo malo više sreće pa zapravo sudačkečkee razboritosti imali tako bi i bilo jer onaj prekršaj iz kojeg se izrodio prvi pogodak uz pomoč nesretne reakcije Manđukića je bio vrlo lagan kontakt koji se ne bi trebao suditi bar ne u finalu a isto vrijedi i za onu spornu ruku i penal jer to se ipak u finalu SP-a naprosto ne sudi i smatram da većina sudaca to ne bi pokazala na bijelu točku .

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:12 16.07.2018.

SUDAC navijo z Francuze!!!!!!,,,!,jeb...mu sve po spisku!!!, Ali namještena Utakmica!!!! Samo pogledajte Prvo Poluvrijeme!!!!!!!!!,!!!!!!!!! FIFA MAFIA!!!!!!!! Nema Para sa Naciom od 4 Mio!!!! Sudio Psihopat I dobio VELIKE PARE

VL
VO
vodopad
06:28 16.07.2018.

hrvatska nije izgubila od francuske nego od francuske legije stranaca

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:48 16.07.2018.

HRVATSKA je Prvak NOGOMETA!!!!!!! i to već 20godina!!!!!!,

VL
CR
creedence1954
07:31 16.07.2018.

Ne pobjeđuje uvijek bolji. Za francusku igru trebalo je smisliti bolju taktiku, ali onda bi cijeli stadion zviždao i njima i nama. Ovako smo mi igrali hrabro, pošteno. A Kolinda je bila divna, svaka čast!!!

VL
DU
Deleted user
08:39 16.07.2018.

Sudac je sve učinio da nam napravi štetu. Posjed lopte 66 posto Hrvatska 34 posto Francuska! Jednostavno, naša mala zemlja nije smjela pobijediti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.