Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ ministra

Česi objavili kada planiraju nastaviti s nogometom, ali i početi otvarati restorane

Viktoria Plzen - Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
14.04.2020.
u 23:43

Češka vlada također predviđa da bi se profesionalnim sportašima moglo odobriti treniranje na otvorenom u manjim skupinama pod kontroliranim uvjetima od 20. travnja

Češko nogometno prvenstvo, koje je zbog pandemije koronavirusa prekinuto od sredine ožujka, moglo bi biti nastavljeno 8. lipnja, ali bez gledatelja na tribinama, objavio je tamošnji ministar zdravstva.

To je procjena u slučaju da se održi sadašnje stanje, odnosno ukoliko se pandemija ponovno ne proširi.

Češka vlada također predviđa da bi se profesionalnim sportašima moglo odobriti treniranje na otvorenom u manjim skupinama pod kontroliranim uvjetima od 20. travnja.

U Češkoj planiraju kako će u sljedeća dva mjeseca moći postupno početi otvarati trgovine i restorane kako bi se probudilo gospodarstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije