Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje euforija
Povratak na članak

Červar vratio strast: Cindra nisi k'o Ivano, ali moraš nas voditi!

“Možda niste rođeni zlatni, ali zlatni možete postati! Morate imati emociju.”

Komentari 6

SS
sokac sa drave
12:30 31.12.2017.

Bojim se da nece nista biti.Zaboravili smo napraviti smjenu generacije prije dvije godine.Ima ih starijih koji nemogu vise pratiti ritam:Alilovic,Vori,KopljarGojun,te Mandalinic koji ima faze u igri kada od osam suteva promasi cijeli gol.Za Duvnjaka je prvenstvo doslo prerano jer Patela je povrijeda zbog koje je tenisacica Stefi Graf prekinula karijeru.Luka Stepancic se je u Parizu totalno izgubio i rezerva je igracu od osamnaest godina.Bojim se da stega nebu nis kako je rekla baba Jalza.

VL
ČI
čikaga
17:37 30.12.2017.

Deda je posenilio i izbezobrazio se. Što možemo starost ludost. Cindra je rešil tekmu protiv Barce a bio je od ličan i protib PSG - a. Vardar je prvak Europe, a deda ?

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:56 30.12.2017.

promičbena poruka je poprilično podcjenjivačka

VL
DH
dalibor.hren
13:01 30.12.2017.

Zanima me koliko sati je Lino učio odlično napisani EPP tekst!?

VL
Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
12:53 30.12.2017.

Červar je sjajan selektor ali bez nekolicine čvrstih uvoženih Bosanaca težko može položiti kvalitetno hrvatsku repku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.