Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni EP

Červar: S obranom 5-1 uzeli smo zlato u Ateni, i sad će biti prevaga

'Croatia\'s players celebrate their victory against Norway at the end of their Men\'s European Handball Championship Group D match in Vrsac January 20, 2012. REUTERS/Ivan Milutinovic (SERBIA - Tags: S
'IVAN MILUTINOVIC'
21.01.2012.
u 19:27

Rukometaši Hrvatske su treći put zaredom na europskim prvenstvima u prvom krugu ostvarili sve tri pobjede.

U Norveškoj 2008. godine bili smo bolji od Poljske, Slovenije i Češke, a dvije godine kasnije u Austriji u skupini smo pobijedili Norvešku, Rusiju i Ukrajinu. Ono što nas veseli jest da smo u prethodna dva slučaja kada smo prenijeli četiri boda u drugi krug ulazili u polufinale. Doduše, 2008. smo u drugom krugu izgubili jednu utakmicu (Danska) i jednu igrali neodlučeno (Norveška), a u Austriji smo u drugom krugu izgubili samo jedan bod (Island).

- Naša reprezentacija izgleda jako dobro. Na svim mjestima imamo po dva dobra igrača i ne pretjerujem kada kažem da smo favoriti u Novom Sadu. S obranom kakvu smo igrali protiv Norveške, lako se možemo nositi sa Španjolcima i Francuzima - rekao je Ivica Obrvan, trener CO Zagreba.

BIvši izbornik Lino Červar kaže:

- Drago mi je da je Goluža dobro posložio obranu 5-1 s kojom smo osvojili olimpijsko zlato u Ateni. Ta obrana može nam donijeti prevagu u odnosu na reprezentacije s kojima igramo u drugom krugu!

>>Cijelu priču o rukometnoj reprezentaciji pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije