Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO S KARTE
Povratak na članak

Červar odlučio ne doći na nedjeljnu presicu, ispred novinara poslao pomoćnika

- Moramo spriječiti tranziciju, fanatično se vraćati u obranu, igrati na rubu incidenta i kao da se borimo za život. Moramo napraviti ratnu atmosferu - rekao je Horvat uoči utakmice s Danskom

Komentari 18

PE
PetrusManus
13:04 24.01.2021.

Červar je ishlapio davno i to treba prihvatiti, on ne zna kako mu se igraći zovu, do sad je sve nekako prolazilo jer s takvim igračima bi svatko bio ne dobar već odličan izbornik, njegovo vrijeme je davno prošlo, samo zna se čiji je igrač i čije igraće gura da bi ih Gobac prodao, pa se sad ovako kukavički povlači, i skriva, ma pravi primjer.

VL
Avatar comparator
comparator
13:19 24.01.2021.

Mogu samo reći kako nije bilo hrabrosti u napadu.

VL
JB
JOKI_BROKI
17:07 24.01.2021.

dominikovic vodi mladu reprezentaciju sa uspjehom, svjeze krvi nedostaje. bio bi odlican nasljednik.

VL
Avatar Forumas
Forumas
15:22 24.01.2021.

lino je pogubljen u vremenu i prostoru. ne mozes dati ostavku i dalje voditi momcad,to se jednostavno ne radi. nisu ti do sada previse vjerovali a sada nece nikako. lino ne mozes covjeku od preko 30 godina koji ima porodicu i svoj zivot govoriti "ti mali". lino pregazilo te vrijeme u kojem nisi naucio osnovne stvari,zalosno je samo sto ce sad umjesto zaostale dobricine eventualno na kormilo sjesti moderna lopovcina.

VL
TE
tek
13:20 24.01.2021.

Nisam rukometni stručnjak ali u napadu su bili statični, bez kretanja bez lopte,moje skromno mišljenje

VL
DU
Deleted user
15:21 24.01.2021.

Već duže vrijeme nešto u odnosima u reprezentaciji ne štima.Svi smo svijesni koliko ova naša reprezentacija vrijedi na svijetskoj razini a sastavljena od profesionalaca koji igraju u viđenijim Evropskim klubovima.Isprva sam mislio da je u pitanju umor,neuigranost a poslije utakmicee s Argentinom svatio sam da pojedini igraći opstruiraju izbornika.Kao dokaz spora i rastrgana igra za koju je zadužen Duvnjak a koji je osim što je gubio lopte i usporavao igru valjda svijesno kočio protučnost lopti i brzinu igre.Također Štrlek koji je više pogađao golmana nego zabijao golove.Nisu se iskazali niti Karačić niti Musa.Sve u svemu jadno a analizu u odnosima treba istinski razriješiti Rukometni savez ali ne da zataška stvari nego da utvrdi činjenice te izbaci iz reprezentacije samovolju pojedinih zvijezda i spusti se na zemlju.Pitam se da li je Cindrić bio stvarno povređen nego je poslan kući zbog neizvršavanja obveua i opstruiranja zahtjeva izbornika.

VL
KE
kentie
00:46 25.01.2021.

Mogusamo reći: jobovskom, magarećom, konjskom i idiotskom upornošću je inzistirao na na napadu sa 7 igrača...i primali smo s te osnove pet lakih komada...pa tko je tu lud, jeben, zbunjenm nenormalan i abnormalno lud i sulud? TKOOOOO...???

VL
VO
Volimrukomet
17:04 24.01.2021.

A što je sa ostalim putnicima iz Rukometnog saveza, ostaju li oni dalje? Nadamo se boljem u Mađarskoj.

VL
TT
TTjac
17:34 24.01.2021.

Kukavica se predala prije zadnje bitke? Pljuc.

VL
DU
Deleted user
20:29 24.01.2021.

Ovakav ego kao sto je Lino nikada nebi proslo u Svedskoj. Ovdje nema sanse da jedan izbornik kaze "Ja odlazim kada ja odlucujem". Takva arogannost se uvijek vrati. Kada vidim kakve igrace mi imamo a kakve igrace Svedska ima onda mi stvarno niej jasno da mi nemozemo igrati bolje od njih.

VL
ZV
Zvonko
15:48 24.01.2021.

Dali taj gosp. Červar stvarno misli da će Argentina izgubiti od Katara. Danska je u četvrtfinalu i sa nama će odmarati prvu postavu što je za nas ponižavajuće. Gobac ga je ponovno instalirao i sad vidimo kad se politika umiješa u sport kud to ide - dolje kao i država.

VL
ZO
zoca
15:20 24.01.2021.

sad najavljuju rat protiv Danske kad su ponizeni protiv Argentine i to je logicna reakcija ali kasno nazalost Dancima taj susret nije uopce vazan i opusteno ce nas pobijediti sa rezervama dok cemo mi srljati i pokusavati vratiti ugled koji je izgubljen..Jedina dobra stvar je u tome sto ce Argentina vec rijesiti problem i pobijediti Katar tako da ce utakmica sa Danskom biti nebitna

VL
GR
Grandstar
12:42 24.01.2021.

Kad je u HR bio dan zalosti oni su pjevali i smijsli se u westinu i ova igra je samo odraz postovanja prema zastavi i svom narodu Umisljenost i prepotentnost je dosla na naplatu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.