Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE LINE ČERVARA
Povratak na članak

Červar: Napuštam Hrvatsku zbog Metalurga

Da povratka nema, potvrdio je i sam Červar u oproštajnom priopćenju koje donosimo u cijelosti i u obliku u kojem ga je Červar napisao uz datum od petka, a ne četvrtka kada je priopćenje izašlo.

Komentari 5

OB
-obrisani-
18:22 29.07.2010.

LINO HVALA TI NA SVEMU ! ! !

VL
BT
biracko-tijelo
18:05 29.07.2010.

Bravo Lino! Hvala Lino! Sretno Lino!

VL
MA
marzac
18:25 29.07.2010.

Hvala Bogu da si otišao.. Vrijeme je za Irfana Smajlagića koji dok je bio uz ovog patuljka na klupi, naša repka je bila \"osuđena\" na zlatne medalje.. Odkad je on otišao, nismo uzeli nijedno zlato..

VL
CR
crocro
18:43 29.07.2010.

Lino će ostaviti duboki trag u povijesti Hrvatskog rukometa. To je činjenica, kao što je i činjenica da je većina poznavatelja rukometa više tužna nego sretna. On je jednostavno znalac rukometa. Ali postoji i treća činjenica, a to je da koga nema da se bez njega može i mora. Hrvatski rukomet ne smije stati, dapače moramo se naviknuti na nekoga novog Linu, koji će još agresivnije i srčanije voditi Hrvatsku rukometnu vrstu. Hrvatski rukomet ne smije osjetiti smjenu trenera, ako je osjeti onda neka to bude samo na bolje. Hvala Lini na učinjenom, a naovom izborniku želim puno sreće u radi kao i odlične rezultate svim Hrvatskim rukometašima.

VL
OB
-obrisani-
18:53 29.07.2010.

Hvala Lino Cokolino i nek ti je sretno u daljnjoj buducnosti....Hvala za sve ... marzac....ti nepjevaj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.