Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAP

Cernogoraz pri vrhu, loš dan Josipa Glasnovića

18.08.2012., Eko park Kras, Bratina - 16. IAU svjetsko prvenstvo samostrelom field, finale seniora i seniorki. Olimpijski pobjednik Giovanni Cernogoraz je isprobavao samostrel.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
05.05.2017.
u 19:32

Pred trapašima su u subotu još tri kvalifikacijske serije u prijepodnevnom terminu, nakon kojih će se šestorica najboljih poslijepodne u finalnoj seriji odlučivati o mjestima na postolju.

Hrvatski strijelac Giovanni Cernogoraz promašio je jednu metu prvog dana kvalifikacija na posljednjem ovogodišnjem natjecanju trapaša za Svjetski kup koje se održava na Cipru te se nalazi na 11. mjestu u skupini od 10 strijelaca sa 49 pogodaka, dok je aktualni olimpijski pobjednik Josip Glasnović sa 44 pogodaka tek na 80. mjestu.

U petak je jedini bez promašaja u dvije serije bio Norvežanin Sindre Kragsrud. Osim Cernogorza i Glasnovića, u Larnaki nastupaju još dvojica hrvatskih reprezentativaca. Marko Germin je pogodio 47 meta, a Ivan Sušnić samo 42.

Pred trapašima su u subotu još tri kvalifikacijske serije u prijepodnevnom terminu, nakon kojih će se šestorica najboljih poslijepodne u finalnoj seriji odlučivati o mjestima na postolju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije