Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Dalić:

Čemu negativni komentari? Nitko me nije gurao, sve sam postigao sam

Ukrajina - Hrvatska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
09.10.2017.
u 23:26

Rakitića sam povukao na defanzivnog veznog. Uvjerio sam ga da je tako najbolje za momčad...

Zlatko Dalić bio je presretan nakon pobjede Hrvatske u Kijevu (2:0) i sjajnog debija na klupi reprezentacije.

- Igrači su odradili odličan posao, proveli su sve što smo dogovorili. A kada je tako onda smo najbolji. Ovo je mali korak prema Rusiji,  sada moramo biti pametni i mirni - kazao je Dalić za HRT te dodao:

- Bili smo na početku povučeniji jer smo znali da će Ukrajina krenuti silovito. Dogovorili smo se da čuvamo loptu. Pojačao sam bokove s Vidom i Vrsaljkom jer smo znali da je Ukrajina tu najopasnija te sam dao Luki slobodu u igri. Prije se puno trošio u defenzivnim zadacima pa sam povukao Rakitića na defanzivnog veznog. Uvjerio sam ga da je tako najbolje za momčad.

Ukrajina - Hrvatska
1/19

Kramarić je nakon samozatajnog prvog poluvremena eksplodirao u nastavku dvama pogocima.

- Njegov zadatak prvo je bio da zatvara Matvienka, a nakon toga zamijenio se s Mandžukićem i opravdao je moje povjerenje. Nemam prigovora za niti jednog igrača, fantastično je bilo gledati ovu utakmicu - kazao je Dalić te zaključio:

- Odradio sam posao za koji sam doveden. Sve što sam postigao bilo je svojim radom. Otišao sam prije sedam godina iz Hrvatske i izgradio ime. Vidjet ćemo što će biti, a nadam se da sam pomogao igračima. Kada sam prihvatio ovaj poziv nisam dvojio niti sekunde. Za Hrvatsku bi i pješice došao ovdje ako treba, ali za dalje ćemo vidjeti. Čuo sam puno negativnih komentara posjednjih dana i ne razumijem ćemu sve to. Nitko me nije nigdje gurao, moj rad i moja karijera su me doveli do ovoga. Dečkima sam u svlačionici poručio da budu gospoda kao do sada te da se ne osvrću na negativne komentare.

Komentara 70

OL
oldmikemoney
23:49 09.10.2017.

Dalicu, svaka ti čast, dosad nismo imali ovako iskrenog i otvorenog izbornika... želim ti da dobiješ mogućnost da izboris Rusiju, zaslužio si

JW
John_wayne
23:54 09.10.2017.

Opet sam nesto krivo napisao? Pa dajem cestitke Daliću i deckima...

Avatar Idler 3
Idler 3
23:46 09.10.2017.

Daliću predugo si vani bil, fokusiraj se na igru, a komentara projdi. Zato i jesu jalnuški komentari kaj si u životu nekaj postigel, pa uz se još i sam !!! Sam naprej i kroz doigravanje do SP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije