Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IĆI ĆE U NOVI KLUB

Čelnik Intera priznao da će Brozović jako teško ostati: Daleko smo od dogovora

Internazionale v Atalanta - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop
23.10.2021.
u 14:56

Naime, Brozovićev ugovo s Interom traje do ovog ljeta, a ako ne dođe do produženja ugovora (a čini se da neće), Marcelo će na ljeto postati slobodan igrač i moći će potpisati za koji god klub želi bez ikakve odštete i legalnih problema.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je na izlaznim vratima Intera. Nije to više medijsko nagađanje niti bilo kakva trač partija, ljudi iz čelništva Intera su izašli u javnost i javno obznanili da će biti jako teško zadržati fantastičnog veznog igrača. 

Naime, Brozovićev ugovo s Interom traje do ovog ljeta, a ako ne dođe do produženja ugovora, Marcelo će na ljeto postati slobodan igrač i moći će potpisati za koji god klub želi bez ikakve odštete i legalnih problema.

Veliki problem u situaciji je što Inter više nije financijski moćan kao prethodnih godina i teško će moći zadovoljiti ono što će drugi klubovi ponuditi.

Marcelo Brozovic of Inter during the Serie A match between SS Lazio v FC Inter at Olimpico stadium in Rome, Italy, October 16th, 2021. Fotografo01
Foto: Fotografo01 / IPA

Sportski direktor Intera Bepe Marotta je iznio situaciju s ugovorima za talijanske medije, a u toj situaciji postoje i pozitivne i negativne vijesti za navijače milanskog kluba. 

"Sretan sam što vam mogu reći da smo skoro sve dogovorili s Nicolom Barellom i Lautarom Martinezom. Oni bi ubrzo trebali potpisati novi ugovor", kazao je Marotta za Corriere dello Sport, a zatim se osvrnuo i na situaciju Marcela Brozovića. 

"S druge strane, s Brozovićem smo sve dalje od dogovora", priznao je sportski direktor Intera. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije