Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KORAK DO DOGOVORA

Čeka se potvrda: Vatreni protiv Portugala 10. lipnja u Ženevi

'22.03.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Hrvatska - Srbija. Slavlje Hrvatske nakon rezultata 2:0.   Photo: Goran
Goran Stanzl/PIXSELL
15.04.2013.
u 11:46

Susret Hrvatske i Portugala bit će provjera između četvrte i pete reprezentacije svijeta

Hrvatski nogometni savez na korak je do prijateljske utakmice protiv Portugala. Kako je predsjednik Davor Šuker prošli tjedan najavio, termin odigravanja je lipanj, nakon što vatreni odigraju kvalifikacijsku utakmicu za SP protiv Škotske (7. lipnja).

Prema najnovijim informacijama, s Cristianom Ronaldom i društvom Štimčevi izabranici trebali bi se susresti 10. lipnja i to u Ženevi.

– Znamo koji je Portugal na ljestvici (peti, op. a.), ali mi ne bježimo od težih protivnika – rekao je Šuker nakon što je hrvatska reprezentacija postala četvrta na svijetu.

Posljednji put s Portugalcima smo igrali 2005. i to u gostima, također prijateljsku utakmicu kada smo poraženi 0:2.

Utakmica s jakim Portugalcima bit će sjajna provjera i najava prije kvalifikacijskog ogleda protiv Srbije u Beogradu koji je na rasporedu u rujnu, iako je za kolovoz već zakazana utakmica s Lihtenštajnom.

>> Šuker: U pregovorima smo za prijateljsku utakmicu s Portugalom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije