Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE POSLJEDICE
Povratak na članak

Čehinja će tužiti Australce, to može i deportirani Hrvat: Oni su krivi za situaciju, ne Đoković

Iako su vlasti jasno i glasno 29. studenoga poručile da medicinsko izuzeće ne omogućava ulazak u zemlju, Savez je 7. prosinca tenisačicama i tenisačima poslao krive upute.

Komentari 8

KI
kimi
19:16 15.01.2022.

"Udruženje advokata Australije stalo je na stranu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji se na Federalnom sudu bori za nastup na Australijan openu, ističući da je "orvelovski" ovo što se se dešava srpskom igraču..." Izgleda da se klupko političkih igara u koje su uvukli i Đokovića polako odmotava.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:05 16.01.2022.

Moramo priznati da argument australskog ministra koji je poništio sudsku presudu i ponovno poništio vizu riječima:"Đokovićev ostanak uznemiruje Australce", ima ogromnu intelektualnu i duhovnu snagu.

VL
DU
Deleted user
22:34 15.01.2022.

Da bi se "skužilo" treba imati organ za "skuživanje".

VL
Avatar Nlnja
Nlnja
17:23 15.01.2022.

Fašistralijski političari se bore rukama i nogama da ga deportiraju unatoč sudskoj odluci kako bi prikrili svoje kršenje zakona i prava građana zadnje dvije godine.

VL
MC
MCA
18:23 15.01.2022.

hahahaha!

VL
DU
Deleted user
22:44 15.01.2022.

I Đoković, a i ovo dvoje, imali su vize za ulazak u Australiju, a istu nisu sami sebi izdali niti im je to dao teniski savez Australije, nego australska država. Ja ne znam da li do vas dopiru i druge informacije, ili samo izbor koji neko pravi za vas, ali advokati države na ovom večerašnjem suđenju ne koriste ni jedan argument iz prvog proces. Odustali su od njih. Sad kažu da je Đoković opasan po zemlju jer bi mogao uticati da veliki broj Australaca, pod njegovim uticajem, odbije da se vakciniše. E, to je Orvelovski! Tu se već radi o deliktu mišljenja a takvi delikti bili su isključivo autorsko pravo najrigidnijih komunistiških totalitarizama! (na stranu sad to što Đoković ne propagira necepljenje nego samo kaže da on ne želi da se vakciniše i da smatra da je to njegovo pravo, Inače, setite se da je prošle godine, u Zadru, kad još nije bilo toliko vakcina na tržištu, on lično obezbedio dovoljno vakcina za sve koji se hoće cepiti. Sad vakcina ima dovoljno i Novak kaže, i ponavlja, ja neću a ko god da hoće neka to uradi, ja ga neću odvraćati.

VL
Avatar skandalist
skandalist
16:35 15.01.2022.

Iz cijelog teksta nisam skužio protiv čega se to "Đoković bori"??? Protiv pravila i zakona zemlje u koju dolazi kao gost?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.