Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEJ MAMIĆ:
Povratak na članak

Cedevitaši nisu Warriorsi pa da suparnicima smiju dati 22 koša fore

– Nedopustivo je da u prvom poluvremenu primimo 53 koša, i to na svom terenu. Takvo otvaranje sezone u svojoj dvorani prilično je neobjašnjivo i to je nešto što nisam očekivao ni u najružnijoj noćnoj mori.

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
12:35 03.10.2018.

Nedopustivo je višegodišnje trošenje toliko novaca bez rezultata!!! Zašto niste uzeli hrvatske nadarene juniore i kadete i od njih za par godina napravili prave igrače?Očito Cedevitu vode ljudi s puno sredstava,a malo vizije.

VL
SL
smokvin list
20:19 03.10.2018.

Cedevita je jedini klub koji spašava klupsku košarku kod nas. Rade oni sa klincima školu košarke i osvajaju super rezultate što ce biti vidljivo kroz 5 do 7 godina. Svaka cast covjeku koji neda da hr. košarka propadne.Samo tako naprijed cedevita go!!!

VL
CH
che99
14:44 03.10.2018.

ekipa bez okusa, boje i mirisa... bez ikakvog identiteta.. gotovo negledljivi a ovaj momak, direktor lupa gluposti

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
07:36 03.10.2018.

Cedevitaši nisu ti sjajni Europski prvaci iz južne Europe pa da suparnicima smiju dati 22 koša fore. Oni su mali balkanski klub iz regije od Tirane do Zagreba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.