Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Cedevita u Torino po iskupljenje nakon dva uzastopna poraza

Cedevita - Olimpija
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
15.11.2017.
u 07:00

– Nije lako, no to je naš posao. Moramo uvijek biti spremni i boriti se do posljednjeg daha.

Baš kada se činilo da je Cedeviti krenulo, hrvatskom košarkaškom prvaku dogodila su se dva poraza u nizu. Najprije onaj u Parizu protiv Levalloisa u Eurokupu, a potom i u Podgorici protiv Budućnosti u ABA ligi. S obzirom na to da su Zagrepčani u prvoj utakmici od Torina izgubili, večeras se u 20.30 u tom talijanskom gradu moraju pokušati iskupiti.

Jer, Fiat Torino ima skor 3-2, a Cedevita 2-3 pa trener Jure Zdovc ističe da njegova momčad mora ići na pobjedu. Premda cedevitaši igraju tri utakmice tjedno, u tri različita natjecanja, njen Amerikanac Demetris Nichols ističe:

– Nije lako, no to je naš posao. Moramo uvijek biti spremni i boriti se do posljednjeg daha. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije