Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA CEDEVITE

Nurkić je proigrao kada je netko počeo skandirati da nema 'onu stvar'

cedevita
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
17.11.2013.
u 20:51

A Nurkić je proigrao baš kada je netko nastran s tribina počeo urlati kako nema onu stvar na što je Juka reagirao sa dvije blokade te s presječenom loptom za zakucavanje.

Cedevita je izborila "radničku" pobjedu nad Radničkim iz Kragujevca (79:71), na "šljakersku" obranu Babića i Ramljaka, ali i na vrijedan ofenzivni učinak braniča Delaša (19 koševa) i centra Nurkića (16 koševa), a puno je pomoglo i onih 14 napadačkih skokova (Nurkić 5, Zubčić 4).

A Nurkić je proigrao baš kada je netko nastran s tribina počeo urlati kako nema onu stvar na što je Juka reagirao sa dvije blokade te s presječenom loptom za zakucavanje. Šesta Cedevitina pobjeda bila bi sigurno izborena lakše da Smith nije imao visoku temperaturu i da drugi Amerikanac Allan Ray (bez koša, tri izgubljene lopte) nije odigrao očajno.

Gostujući trener Muta Nikolić kazao je da ga Cedevita ničim nije fascinirala pa je žalio za čak 12 promašenih slobodnih bacanja. Žalio je i za koševima svog najboljeg igrača Marinovića kojeg su Repešini "buldozi" posve ukrotili (nula koševa, samo četiri asistencije). No, zato se naigrao krilni-centar Lešić (27 koševa).

- Marinović je mozak njihove momčadi i njega smo fenomenalno zaustavili pa smo trebali lakše dobiti. Izgubili smo puno lopti u polukontri no mi takav brzi način igre moramo njegovati - kazivao je trener domaćina Jasmin Repeša.

Poredak nakon 8. kola: 1. Cedevita 6-2, 2. Partizan 6-1, 3. Cibona 5-3... 11. Zadar 3-5...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije