Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz u Podgorici

Cedevita izgubila, Repeša ljutit: Imamo najgori tretman u ABA ligi

Jasmin Repeša
Goran Stanzl
07.12.2013.
u 22:26

Košarkaši Cibone će sutra (18.15 sati) u dvorani Dražena Petrovića ugostiti Igokeu

Košarkaši Cedevite izgubili su u Podgorici od Budućnosti sa 60:64 u 11. kolu ABA lige. Momčad Jasmina Repeše odlično je počela utakmicu. U 15. minuti vodili su Zagrepčani 11 razlike (17:28), a domaćin je tricom Šehovića u 26. minuti poveo sa 41:39 i taj rezultat stajao je na semaforu pune dvije minute. Do kraja utakmice Cedevita je u nekoliko navrata došla na minus jedan, ali nikad više nije povela.

- Zaista bih moram nešto poručiti ABA ligi. Uz puni respekt, imam neviđeno mišljenje o sva tri suca koja su bila večeras… Međutim, osobno mislim da Cedevita bez konkurencije ima najlošiji status u ABA ligi. Zašto je to tako, ne znam. Neću okrivljavati suce za poraz, dapače. No, mislim da je status Cedevite kao da smo strano tijelo u ovoj ligi - rekao je Jasmin Repeša, trener Cedevite.

Najefikasiji kod Cedevite bili su Smith sa 16, te Ramljak i Suton sa po devet koševa.

Košarkaši Cibone će sutra (18.15 sati) u dvorani Dražena Petrovića ugostiti Igokeu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije