Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI CHALON

Cedevita pobijedila Chalon: Sada sve ovisi o nama

Cedevita Sassari
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
12.11.2013.
u 21:45

Najbolji kod Cedevite bio je Nolan Smith sa 16 koševa. Miro Bilan je ubacio 12, Goran Suton 11 koševa.

Cedevita je u 5. kolu Eurokupa pobijedila na gostovanju kod francuskog Chalona 80:65 (17:9, 17:20, 22:15, 24:21).

Nakon izjednačenog početka utakmica, igrači Jasmina Repeše su u drugom dijelu prve četvrtine odigrali fantastičnu obranu te su serijom 9:1 stigli do lijepe prednosti.

Do kraja utakmice Cedevita više nije ispuštala vodstvo. Dapače, dvije minute prije kraja treće četvrtine imali su plus 16 (54-38). U posljednjoj četvrtini bilo je i plus 18, a na kraju je završilo plus 15 (80:65).

- Odigrali smo solidno s dosta energije nakon samo dva dana poslije Beograda i dugog puta. Moram čestitati dečkima i ovako moramo nastaviti. Imali smo dva-tri puta priliku da, što se kaže, ubijemo utakmicu, odnosno prelomilo, no dopuštali smo im da se vraćaju. Vjerojatno je razlog neiskustvo koje se dešavalo već puno puta dosad. U Eurokupu sada sve ovisi o nama, no ono na što se moramo koncentrirati je Radnički. Poslije toga dolazi Bilbao i to su dvije utakmice koje moramo dobiti - rekao je Jasmin Repeša za službene stranice kluba.

Najbolji kod Cedevite bio je Nolan Smith sa 16 koševa. Miro Bilan je ubacio 12, Goran Suton 11 koševa.

Poredak u skupini: Bilbao 4-1, Oldenburg 4-1, Cedevita 3-2, Dinamo 2-2, Chalon 1-4, Charleroi 0-4.

>> C. zvezda u Pioniru nanijela Cedeviti drugi poraz (73:59)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije