Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progovorio o odnosu

Cavani: Neymar i ja smo različiti, drugačije razmišljamo

Edinson Cavani i Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/15
28.09.2017.
u 09:48

- Odigrali smo veliku utakmicu, odlično reagirali u nekim teškim trenucima. Mislim da smo svima pokazali da smo velika momčad

Megamomčad PSG-a sinoć je prvi put otkako je na okupu u ovakvom sastavu imala pravi ispit, onaj protiv protivnika po mjeri. I položila ga je s odličnim jer je na Parku prinčeva s 3:0 pobijedila Bayern u drugom kolu Lige prvaka.

Navijači pariške momčadi strahovali su zbog nesuglasica između glavnih zvijezda - Cavanija i Neymara, ali oni su jučer odlično surađivali na travnjaku. Edison Cavani nakon susreta pojasnio je njihov odnos.

Edinson Cavani i Neymar
1/12

- Neymar i ja smo različiti, ali na terenu moramo biti prava momčad, čak i obitelj. I tako mora biti na svakoj utakmici! Svatko ima svoj stil života i razmišljanja, ali na terenu se to zaboravlja, rekao je Cavani.

Obojica su Bayernu zabila po jedan gol, dok se u strijelce upisao i Dani Alves.

- Odigrali smo veliku utakmicu, odlično reagirali u nekim teškim trenucima. Mislim da smo svima pokazali da smo velika momčad, da možemo igrati sa svima. Moramo vjerovati u sebe, zadržati samopouzdanje na visokoj razini - zaključio je Urugvajac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije