Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična utakmica

Cavani i povratnik Suarez donijeli Urugvaju remi u Brazilu

Luis Suarez, Urugvaj
Foto: Reuters/PIXSELL
26.03.2016.
u 09:56

'Zlatnu priliku' imao je Suarez u 86. minuti kada je pokupio odlično dodavanje unutar šesnaesterca, pucao po sredini gola, ali obranio je to Alisson.

Reprezentacija Urugvaja odigrala je 2:2 na gostovanju kod Brazila i tako nakon pet kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji ostala na drugom mjestu s tri boda manje od prvoplasiranog Ekvadora te dva više od trećeg Brazila, piše Goal.com.

Na prepunoj Areni Pernambuco u Recifeu Brazil je poveo već u prvoj minuti susreta kada je Willian ubacio s desne strane paralelno pred gol Urugvaja, a Douglas Costa samo ispružio nogu i s vrha peterca skrenuo loptu u mrežu Muslere. 

U osmoj minuti Neymar je dočekao centaršut koji je uputio Dani Alves, ali je pucao malo pored lijeve stative. Brazil je vodstvo i povisio u 25. minuti nakon još jedne pogreške obrane Urugvaja. Neymar je uobičajeno s lijeve strane krenuo paralelno s golom prema desnoj i onda odlično ubacio za Renata Augusta. Pereira je neobjašnjivo loše reagirao i umjesto da je izbacio loptu klizećim je startom zapravo poslužio Augusta koji vara istrčalog Musleru i posprema loptu u mrežu za veliko slavlje domaćih navijača. 

No, nije slavlje domaćina trajalo predugo. U 31. minuti Pereira je prevario Williana na lijevoj strani, ubacio dugu loptu na drugu stativu gdje Sanchez odlično daje povratnu glavom za Cavanija, a ovaj neometan s nekih 12 metara zakucava za 1:2. David Luiz ostavio je svog suigrača iz PSG-a praktički samog da kao na treningu puca prema golu. 

U trećoj minuti drugog poluvremena Pereira je opet započeo akciju Urugvaja i s lijeve strane dao u for Luisu Suarezu koji fantastično praktički iz prve, s nekih 15 metara, odlično zabija u svom povratku na međunarodnu scenu za Urugvaj. Ponovno je katastrofalno reagirao David Luiz koji je u tom trenutku izlazio na napadača Barcelone, a veliki broj urugvajskih navijača zagrmio je na stadionu u Brazilu. 

Do kraja susreta gledali smo nekoliko grubih prekršaja na obje strane i 'zlatnu priliku' za Suareza koji je u 86. minuti pokupio odlično dodavanje unutar šesnaesterca, pucao po sredini gola, ali obranio je to Alisson. Suarez i Neymar, dva suigrača i dobra prijatelja iz Barcelone, kladili su se uoči susreta u hamburger kojeg plaća onaj čija reprezentacija izgubi. Nitko na kraju tako nije jeo hamburger, no Neymar je u susretu dobio žuti karton zbog kojeg će propustiti susret protiv Paragvaja, a to je svakako veći gubitak od jednog hamburgera.

>>Pogledajte dirljiv oproštaj Amsterdama od velikana Johana Cruyffa

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:38 26.03.2016.

Odlicna utakmica. Urugvaj pravi tim, Brazil jos nije na okupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije