Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA NA VRATIMA

Casillas želi napustiti Real i prijeći u Arsenal

Spain's goalkeeper  Iker Casillas reacts after a goal by Netherlands during their  2014 World Cup Group B soccer match at the Fonte Nova arena in Salvador June 13,2014. REUTERS/Marcos Brindicci (BRAZIL - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP TPX IMAGES OF THE DAY)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.07.2014.
u 09:15

Casillas ne želi čekati da mu iduće sezone istekne ugovor, već bi se s klubom rastao ovog ljeta.

Iker Casillas želi napustiti Real Madrid i potpisati za londonski Arsenal, pišu španjolski mediji. 

Dolaskom Keylora Navasa na Santiago Bernabeu nastala je gužva na poziciji vratara u kraljevskom klubu. Casillas ne želi čekati da mu iduće sezone istekne ugovor, već bi se s klubom rastao ovog ljeta.

Casillas već dvije godine ne brani redovito u Realu, a mjesto na golu mu je uzeo Diego Lopez.

>> Real Madrid uplatio 10 milijuna eura za Navasa

Komentara 1

JU
juroqueteamo2
14:44 20.07.2014.

Casillas je sada treci golman Real Madrida, po kvaliteti i refleksima, pa mu je bolje ici u neki manji klub. Ja vjerujem da je on obnovio svoj ugovor sa Realom do 2018 a isto tako Real ce ga vjerovatno pustiti bez odstete jer je voljen i cjenjen od strane Direktora Madrida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije