Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili su ispali
Povratak na članak

Carrillo: Ako nisam zadovoljio, spreman sam i otići iz Hajduka

- Nisam zadovoljan. Hvala navijačima. Razočaran sam, više smo zaslužili od rezultata na kraju utakmice - počeo je Carrillo.

Komentari 11

Avatar Made in Germany
Made in Germany
09:57 25.08.2017.

Spanjolac je doveo ovaj klub u samo nekoliko mjesci od 4 do momentalno 2 momcad u Hrvatskoj. Na medunarodnoj sceni, da nije ovog trenera nego naprimjer Katalinica ili Vulica ili tako slicno, majstori sa mora bi vec kleknuli od Levskoga iz Sofije. O Brondby da i ne pricam.

VL
JU
juma
13:08 25.08.2017.

Objektivno, sanse za prolaz bile su male nakon prve utakmice. Carrillo je dobar trener i bilo bi steta za Hajduk kada bi napustio klub. Mladi Vlasic treba dobiti poziv u reprezentaciju. Takav igrac nam nedostaje medju vatrenima. Vec sada je daleko iznad Corica i po fizickoj snazi i po nogometnom karakteru.

VL
LI
lika64
10:30 25.08.2017.

podignute glave moze trener svakom pogledati u oci. Isto tako i igrači, dali su srce na terenu. BRAVO BILI.

VL
DU
Deleted user
13:10 25.08.2017.

Ke bedasto, sad ni jedan trener nije dobar ako ekipa ne ide dalje a s kojim kadrom raspolažu treneri ? Čim uigraju ekipu i netko odskoči odmah ide na prodaju ... i Burić je po meni bio temeljit pa je odletio.. dinamo ima dodatni problem s navijačima, lošim stadionom atmosfera u i oko dinama nije kako treba.. sad ni stranci neće trzat na dinamo kad ne igra ligu petice ostaju samo izdašni ugovori.. Fernadez juče potjeran sad okosnica dinama što znači da klub vrluda.

VL
LU
lukathereem
11:22 25.08.2017.

kariljo je naš

VL
DU
Deleted user
17:40 25.08.2017.

nisam navijač bilih ali mi se čini taj cariljo najjača karika u ajduka

VL
MI
Miće1911
01:03 26.08.2017.

Carillu svaka cast jet je hajduk ima u saci mozda najaci engleski klub. Nemamo se sta sramit za razliku od onih purgera . Imamo naj bolju publiku na svitu ali nazalost nekad nito nije dovoljno. Suci su ponovo unistili nogomet ! Nisu sudili cisti penal na ercegu , rooniu ni karton nisu da li kad je zadrzava balun u igri!! I toje pravi igrac ! Barem imamo poštenje koje nam niko nece uzet!! Samo naprid protiv svih!!

VL
DM
drago.miota
10:51 25.08.2017.

Ma o cemu vi pricate osim borbenosti ništa ništa pa ni onda ništa da je Hajduk pravi kako vi vidite ovi englezi bi pali bez problema jer su loši!!!!!!!!

VL
MA
Magnificus
11:51 25.08.2017.

prosječan trener za prosječan klub...s carillom trenerom hajduk će se i dalje boriti za 2.-4. mjesto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.