Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANCELOTTI ZA GOAL:

Parižani s Di Marijom ove godine mogu do kraja u Ligi prvaka

Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Quarter Final First Leg - Vicente Calderon, Madrid - Spain - 14/4/15  Real Madrid manager Carlo Ancelotti Reuters / Paul Hanna
Reuters/PIXSELL
21.10.2015.
u 10:47

'Prošle godine kupili su Davida Luiza; ove godine Di Mariju, to je momčad koja raste brzo.'

Carlo Ancelotti tvrdi da Paris Saint­-Germain, ne samo da može pobijediti Real Madrid, već su spremni otiči daleko u Ligi prvaka ove sezone.

PSG je posljednje tri godine eliminiran u utakmicama četvrtfinala, ali Ancelotti, koji je klub iz glavnog francuskog grada doveo do naslova državnog prvaka 2013., misli da Parižani nezaustavljivo napreduju.

Bivši šef Reala smatra da je dovođenje Angela di Marije iz Manchester Uniteda korak bliže ostvarenju  sna osvajanja Lige prvaka, a kvalitetu moraju dokazati protiv Reala.

"Teško je reći tko će pobijediti u srijedu, stvarno teško, ali zbog domaćeg terena, možda će PSG imati malo više loptu u posjedu", piše Ancelotti u kolumni za Goal.com.

"Bit će to pravi spektakl; stvarno nepredvidljivo. Ali vjerujem da će biti vrlo izjednačene utakmice, pogotovo ova u Parizu."

"PSG igra kontrolirani nogomet s loptom u posjedu te igračima koji imaju kvalitetu u završnici."

"Ali igraju protiv Real, koji im opasno može zaprijetiti iz kontri."

"Real Madrid ima povijest, tradiciju i iskustvo koje PSG nema, a to se računa u Ligi prvaka. To uvijek radi razliku."

"PSG ima sve više i više iskustva. Razvijaju se brzo, a to rade dovođenjem jako kvalitetnih igrača."

"Prošle godine kupili su Davida Luiza; ove godine Di Mariju, to je momčad koja raste brzo.

"Ove sezone su već napravili dobar posao u Ligi prvaka. Praktički su osigurali drugu rundu nakon prve dvije utakmice (op.a. Malmö i Šahtar)."

>> Što još u kolumni piše Carlo Ancelotti pročitajte na Goal.com

>> Carlo Ancelotti: Wenger i igrači podcijenili su Dinamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije