Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi dan priprema

Carles Puyol i Xavi propustili Barcelonin trening

Barcelona (1)
Foto: AFP
1/9
19.07.2011.
u 14:25

Barcelonini nogometaši nastavljaju trenirati na terenima Ciutata Esportive. U utorak su na rasporedu dva treninga, a prvi su propustili Puyol i Xavi. Puyol se oporavlja od operacije lijevog koljena, a i Xavi ima zdravstvenih problema

Puyol još uvijek ne može trenirati punim intenzitetom, a poseban program treninga ima i Xavi. Nije trenirao ni Bojan Krkić koji je dobio dozvolu da riješi svoj transfer u Romu.

Na treningu nisu bili ni igrači koji su sudjelovali na južnoameričkom prvenstvu Argentinci Lionel Messi, Javier Mascherano i Gabriel Milito te Brazilci Dani Alves i Adriano. Oni će se momčadi priključiti 8. kolovoza, a jedino bi Adriano mogao doći ranije budući da na Copa Americi nije igrao ni minute.

Barcelona u subotu igra prvu pripremnu utakmicu, protiv Hajduka u Splitu.

Ključne riječi

Komentara 1

ZM
zmaj5
16:30 19.07.2011.

Sutra Iniesta ,Pique,Valdez,Pedro i Villa.Messi,Alves i Mascerano ne dolaze i eto ti Barce B na Poljudu.Naivci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije