Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA ENGLESKA PERA

'Capellova momčad kao iz crnih dana McClarenove ere'

John Terry
Reuters
11.10.2009.
u 16:52

Engleski mediji nisu imali milosti čak ni prema Fabiju Capellu.

Poraz protiv Ukrajine ozbiljno je poljuljao njihovo raspoloženje. O talijanskom stručnjaku proteklih su mjeseci pisali kao o čovjeku koji im je vratio nadu i doveo momčad na razinu dovoljnu za naslov svjetskog prvaka. Pišući o izvedbi s Ukrajinom engleski su mediji igru Capellove momčadi usporedili s najcrnjom erom Stevea McClarena.

Odluku da, nakon isključenja vratara Greena, iz igre povuče Aarona Lennona opisali su potpuno pogrešnom. Igru u zadnjoj liniji nazvali su noćnom morom koja je vjerojatno označila kraj reprezentativne karijere Rija Ferdinanda. S takvom obranom ne može se na SP, složni su Englezi. Igra je bila tako loša da je u to teško povjerovati, pišu Englezi koji su sramežljivo i bez stava spominjali i osvetu Hrvatima. Jednu od rijetkih svijetlih točaka u igri svoje reprezentacije Englezi su vidjeli u nastupu Waynea Rooneya kojeg su opisali kao jedinog nezamjenjivog.

Složni su u ocjeni da je pred Fabijom Capellom još mnogo posla.

Ključne riječi

Komentara 10

IV
ivy101
23:11 11.10.2009.

Nisu nama, niti mogu biti Englezi krivi,nego naše igre sa Ukrainom -2 neriješene. Bahate izjave kak čemo opet dobit Engleze na Wembliju a da bi mogli izgubit od njih i kod kuće to se nije ni primjetilo kao mogučnost, i tako kad to riješimo sami sa sobom tek tada možemo dalje

AN
Andreeejjj
23:54 11.10.2009.

Sta lazete novinarcici lazljivi??? Tko je i zbog cega kritizirao ENGLEZE??? A jos zbog hrvatske, pa tko mari za nas? Onako smo se vec davno svima zamjerili! Hvalimo se sami a jos pomazete vi novinarcici...pa nismo mi nikakva sila u nogometu, jos manje Brazil!!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
21:50 11.10.2009.

Pa meni se igra Engleske baš sviđala! Oni su več na SP i nema razloga da riskiraju neku povredu ili probleme..I da nije bilo onoga izključenja golmana mislim da bi Engleska odnijela najmanje jedan bod jer kada bi se Ukrajina otvorila dali bi jim 2 ili 3 komada..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije