Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA

Capellov poziv Carragheru

Steven Gerrard, Jaime Carragher
Reuters
08.05.2010.
u 12:10

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello uputio je poziv "u pomoć", kako ga etiketiraju engleski mediji, 32-godišnji Jamieu Carragheru.

Dotični igrač Liverpoola se od reprezentacije oprostio 2007. godine objašnjavujući da "dolaze mlade snage koje su ispred njega". Dotad je Carragher skupio 34 reprezentativna nastupa.

No, Capello je telefonski nazvao Carraghera i poručio mu da razmisli želi li reaktivirati svoj status, te mu praktički ponudio put na jug Afrike, gdje se od 11. lipnja igra Svjetsko prvenstvo, a Engleska je jedan od favorita za naslov prvaka.

Nije poznata reakcija Carraghera, igrača koji je cijeli svoj igrački vijek (od 1996. godine) proveo u Liverpoolu, no evidentno je da Capello prilično miksa sastav za Južnoafričku Republiku, budući ovo nije bio prvi poziv igračima da se predomisle oko svoje odluke neigranja u reprezentaciji. Jedan poziv je ranije išao i na adresu Waynea Bridgea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije