Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK ALBIONA

Capello: Zavolio sam život u Londonu

Fabio Capello
Reuters
12.11.2009.
u 15:32

Izbornik engleskih nogometaša progovorio je o vlastitoj prilagodbi na englesku kulturu. Tvrdi da je počeo istinski uživati.

- Uživam u dobroj hrani. Engleska riba je odlična, janjetina također, a goveđi odresci znaju biti senzacionalni - prenosi Capellove riječi The Sun.

- Također sam kušao tipične engleske specijalitete poput pastirske pite, koja je u stvari vrsta ragua s krumpirom. Otkrio sam također libanonsku kuhinju, i to u prekrasnome malom restoranu blizu mog doma u Chelseaju.

- Posao izbornika dozvoljava više slobodnog vremena nego posao klupskog trenera, a ja sam na sjajnom mjestu za dobro provođenje slobodnog vremena. London je idealan za to. Namjeravam provesti što više vremena gledajući mjuzikle. Ovdje ih izvode briljantno, baš kao i koncerte, odnosno kazališne predstave. Obožavam mjuzikl "Mamma Mia". Znam napamet sve Abbine pjesme. Također obožavam "Billyja Elliota". Uistinu se divim mladim plesačima.

- Jedna od stvari koje uistinu volim u Londonu jest velika sklonost kazalištu. Ovdje čak i bebe vode na predstave. To je, po mojem mišljenju, znak koliko se važnom kultura smatra u ovoj zemlji.

- Slobodno se krećem Chelseajem. Odlazim na tržnicu i u kupovinu sa suprugom. Ljudi me traže autogram ili fotografiju mobitelom, no s poštovanjem - rekao je 63-godišnji talijanski trener, koji je proputovao Englesku uzduž i poprijeko.

- Putujem na utakmice u Mercedesu S klase i uvijek se nastojim vratiti kući istog dana. Izbjegavam spavati bilo gdje drugdje osim u vlastitom domu kad god je to moguće.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mikistjep
21:07 19.11.2009.

ja mrzim engleze

PE
petrovve
18:18 12.11.2009.

I sta sad,nek ostane i dalje u Engleskoj....Kao da nas je to briga...ne znam sto je totalsport tim htio reci....hajde nek im bude,i oni moraju gluposti pisati.Kao da to nekoga zanima gdje ide,sta radi i jede... Samo tesko vjerujem daujem da je za Englesku hranu rekao da je dobra...najlosija hrana je Engleska...Bljak,fuj.!!

Avatar Hemp
Hemp
19:03 12.11.2009.

Uživam u dobroj hrani. Engleska riba je odlična, janjetina također, a goveđi odresci znaju biti senzacionalni - prenosi Capellove riječi The Sun. ========================== hehehe..engleska \"kuhinja\" je sranje koje nebih ni svinjama dao....to sto tebi kapelo englezi serviraju, to ti kuhajuju profesionalni kuhari koji rade u hotelskom ili nekom drugom restoranu.... u engleskoj prije 15 godina nisi mogao kupiti maslinovo ulje u radnjama nego samo u apotekama u malim bocicama, to su kupovali da djeci ciste usi....martadela je i danas misaona imenica, a i kad je nadjes skuplja je od nase budjole ili gavrilovicke, kobasice, suha rebra i inace suhomesnati proizvodi su i dan danas za engleze zagonetka moj kapelo, englezima je nacionalna kuhinja DONER KEBABTIKA MASALA I CURRY.. pa ja zivim 20 godina u londonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije