Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FABIO ZADOVOLJAN

Capello: U kakvom smo okruženju, dobro je bilo

Fabio Capello
REUTERS
05.03.2010.
u 09:58

Fabio Capello, izbornik engleske nogometne reprezentacije, radi dobar posao od trenutka kada je preuzeo ovu dužnost. Lakoćom se Engleska plasirala na Svjetsko prvenstvo ove godine u Južnoafričkoj Republici.

U srijedu je, pak, Engleska na svom terenu pobijedila u prijateljskoj utakmici afričkog aktualnog prvaka Egipat 3-1, makar su u meč startali s rezultatskim zaostatkom, a i najava cijele utakmice bila je prilično tamna za Engleze. Pričalo se o preljubima Johna Terryja i Ashleyja Colea, dva standardna reprezentativca, te o svemu samo ne o nogometu.

- Dobro je bilo. U okruženju u kakvom jesmo, stvarno je bilo dobro - govorio je Capello dan nakon utakmice te nastavio:

- Kada budemo radili završne pripreme za Svjetsko prvenstvo, imat ću na okupu igrače mjesec dana. To razdoblje je ključno i tada se može najviše toga napraviti. Istrenirati različite formacije, opipati puls svakog igrača. Ove prijateljske utakmice dođu na brzinu i jednako tako prođu. U njima nemam vremena za previše kombinacija.

Capello je optimistično najavio za kraj:

- Definitivno ćemo biti spremni i pravi na prvenstvu, na jugu Afrike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije