Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DANI ZA BRANIČA

Capello: Terry neće biti kapetan dok sam ja izbornik!

John Terry
AFP
28.02.2010.
u 14:24

Trostruko je poniženje u subotu doživio kapetan Chelseajevih nogometaša John Terry: odigrao je slabo u 4:2 domaćem porazu od Manchester Cityja, Wayne Bridge odbio je njegovu ruku, a otresao se na njega i izbornik Fabio Capello.

Objavljujući listu kandidata za prijateljski dvoboj s Egiptom na Wembleyju sljedeće srijede, izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello kazao je da nikad do kraja neće oprostiti Terryju skandal koji je na nacionalnu momčad stoper navukao seks-aferom s bivšom nevjenčanom suprugom i majkom djeteta Waynea Bridgea, Vanessom Perroncel.

- Dok sam ja izbornik Engleske, John Terry neće biti kapetan moje momčadi. Od svojeg kapetana očekujem odgovorno ponašanje, posebice prema djeci i prema navijačima. To što sada govorim vama rekao sam već i njemu - objasnio je 63-godišnji Talijan. 

Spomenuta je afera osiromašila Capella za jednu opciju viška na mjestu lijevoga bočnog braniča. Bridge je zbog Terryja odbio nastupati u reprezentaciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije