Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impresionirao ga

Capello: Falcao je najbolji napadač svijeta, genijalan je kao i Messi

\'Atletico Madrid\'s Falcao celebrates winning the 2012 UEFA Europa League Final with the trophy Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
13.09.2012.
u 14:38

– Utakmicu prvog kola igraju Real Madrid i Manchester City, uopće me ne bi iznenadilo da to bude i posljednja utakmica Lige prvaka

Fabio Capello, izbornik Rusije, u razgovoru za Gazzettu dello Sport otkrio je da ga fascinira Radamel Falcao.

– Stvarno se rijetko dam impresionirati, no Falcao me impresionirao. On je apsolutno najbolji napadač današnjeg svjetskog nogometa. Genijalan je u suparničkom šesnaestercu. Impresionirao me već na prvo gledanje, a to je dosad učinio samo jedan jedini nogometaš – Leo Messi.

Prokomentirao je Capello i ovogodišnju Ligu prvaka.

– Utakmicu prvog kola igraju Real Madrid i Manchester City, uopće me ne bi iznenadilo da to bude i posljednja utakmica Lige prvaka, tj. finale. Inače, jako cijenim Josea Mourinha. Sjajno obavlja svoj višestruki posao u Realu. Čovjek zna napraviti fantastičan sistem od kluba u kojem radi, a i psihološki sjajno pripremi momčad za svaki ispit.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
15:36 13.09.2012.

Ja sam davno rekel kak mi ni jasno kaj on dela u Atleticu i kak ga već ni kupil neki malo jači i veći klub ?!

BO
bomba
17:50 13.09.2012.

13.09.2012. u 15:36h Idler 3 je napisao/la: ---------------------------------------- Nek si ti davno rekel i jasno da ti nije jasno sve. Atletico ga je uzeo da na njemu zaradi kao trgovina jer su svjesni da nisu moćni da budu prvaci. Tako Tako nešto slično radi Mamić sa Dinamom pa ga svi pljuju, dok u Madridu to gledaju kao najnormalniji posao. Ja mislim da si ti davno rekel da Mamić trguje sa igračima isto kao moćni Atletico Madrid premoćni za Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije