Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PREGLEDA NA SLAVLJE

Capdevila završio u zeničkoj bolnici

Joan Capdevila
Foto: VL
1/2
15.10.2009.
u 14:59

Joan Capdevila je prije kraja susreta lakše ozlijeđen nakon čega je završio Županijskoj bolnici Zenica.

Nakon pregleda i provjera hitnoga liječničkog tima, koji je predvodila prim. dr. Kašmira Huseinović, otkriveno je da ozljeda nije ozbiljnije prirode i Capdevila je zadovoljan napustio zeničku Bolnicu.

- Radilo se o jačem udarcu u predjelu grudnog koša, gdje su ozljede jako neugodne za sportaše koji su neprestano u pokretu.

- Ipak, nema mjesta za zabrinutost, radi se o vrhunskom sportašu koji je fizički izvanredno spreman, pa je i ovaj udarac samo stvar manjeg mirovanja i izostanka s
nekoliko treninga uz nadzor fizioterapeuta - rekla je dr. Kašmira Huseinović.

Odmah nakon pregleda presretan nalazom liječnika Joan Capdevila priključio se slavlju svojih suigrača u hotelu Zenica.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
23:36 15.10.2009.

gledao sam duži sažetak utakmice i mogu reći da je Bosna za Španjolce bila malo teži trening, šetali su se i trčali po terenu kako su htjeli, tri gola su zabili španjolski igrači koji uopće nisu bili čuvani. Ćiro je poletio u nebesa, a Španjolci su ga oborili na tvrdo tlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije