Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Čanađija: Jedanaesterac za Hajduk ne želim komentirati

Hajduk Rijeka
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
28.10.2018.
u 17:37

Hajduk je posljednjih put na Poljudu protiv Rijeke slavio još davne 2011. godine, kada je na klupi bio Bugarin Krasimir Balakov.

U 137. Jadranskom derbiju između Hajduka i Rijeke završilo je bez pobjednika (1:1), a gosti s Rujevice tako su ostali crna mačka splitskom velikanu. Naime, Hajduk je posljednjih put na Poljudu protiv Rijeke slavio još davne 2011. godine, kada je na klupi bio Bugarin Krasimir Balakov. A Vulić je postao osmi trener Hajduka od 2011. koji nije uspio nadmudriti Riječane.

U utakmici Hajduk i Rijeka ravnopravno su podijelili poluvremena, bijeli su bili bolji u prvom, a gosti u drugom. A oba pogotka pala su iz jedanaesteraca, prvo je Said u 28. zabio za 1:0 nakon igranja rukom Žute u 16-estercu, dok je u 50. minuti Gorgon izjednačio s bijele točke nakon što je Tudor srušio Žutu.

Na kraju, Rijeka je mogla biti zadovoljnija bodom, do kojeg je došla iz jednog udarca u okvir vratiju.

– Zadovoljan sam što nismo poraženi, ali nisam zadovoljan, blago rečeno, s našom igrom, pogotovo u prvih 45 minuta, kada smo kasnili u svaki duel, te bili slabi u bloku – rekao je trener gostiju Igor Bišćan, dok je domaći trener Zoran Vulić kazao:

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

– Rijeka je imala samo jedan udarac u okvir gola, te je iz njega zabila. Sveli smo goste na to da su nam svega 10 minuta zagospodarili terenom, sve ostalo smo mi vodili igru. Nažalost, nismo bili efikasni, a vratar Rijeke Simon Sluga zaslužio je premiju. Svojim igračima nemam što zamjeriti, moramo ovako nastaviti dalje pa će doći i pobjede.

Zanimljivo, Vulić je 10. put kao trener Hajduka na Poljudu vodio utakmicu protiv Rijeke, a i dalje je zadržao niz neporaženosti. Sada je na osam pobjeda i dva remija.

Veznjak Hajduka Stanko Jurić također je žalio za izgubljena dva boda.

– Ovo nam je bila možda i najbolja utakmica ove sezone, šteta što nismo pobijedili, jer dominirali smo većim dijelom utakmice. Bilo je teško, vrlo neobično igrati pred praznim tribinama – rekao je Jurić.

Rijekin Dario Čanađija je pak pošteno priznao:

– Igrali smo dosta suzdržano, pogotovo na početku utakmice. Pozitivno je što smo se uspjeli vratiti i osvojiti barem bod. Dosuđeni jedanaesterac za Hajduk? Ne želim ga komentirati.

U sljedećem kolu Bišćanovu Rijeku čeka dvoboj protiv bivšeg kluba Rudeša, dok će Hajduk u goste Gorici, koja im bježi već 10 bodova!

>> Pogledajte i kako je Ramos zadirkivao Modrića

Komentara 4

SM
san.martino
19:47 28.10.2018.

Barem je ova utakmica pokazala da su ivanovski,palaversa,tudor zalutali u prvu ekipu a ismajli pokazao vulicu da je nula od trenera!

MA
mause
18:34 28.10.2018.

ne vidim sta bi trebao komentirati

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:40 28.10.2018.

Slobodna Dalmacija - 'Evidentno je Hajduk izgubio težinu i respekt kod sudaca', izvalio je klon Hitlera i Dorice Nikolić na klupi Hajduka i nastavio dalje po starom. Dakle, po njemu bi na svakoj tekmi trebalo barem 2-3 penala svirati Hajduku... i još da je u ekipi Nikola Penalinić... gdje bi bio kraj. Unatoč bravuroznom napretku ekipe pod njegovim vodstvom ne može do pobjede i tome su krivi suci... prazne tribine, kiša i vjetar.... Kada se napokon utvrdi tko vodi klub, pa možda opet probat sa naknadom za 'pošteno suđenje' ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije