Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Curro Torres napustio Istru 1961, Rendulić novi trener ?!

Istra - Hajduk
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
28.10.2018.
u 15:50

Do sada nije radio u Hrvatskoj kao trener, već je bio asistent Luki Bonačiću i Draganu Skočiću u arapskim zemljama i Iranu.

Nakon osvojenog boda u subotnjem susretu 12 kola prve HNL protiv Osijeka (1:1), zbog osobnih razloga dosadašnji trener Istre 1961 Curro Torres i pulski prvoligaš odlučili su sporazumno prekinuti suradnju, priopćeno je u nedjelju na službenim stranicama Istre 1961. 

Naime, nakon što je Torres prije nekoliko dana već najavio svoj odlazak iz Pule, vodstvo pulskog prvoligaša kontaktiralo je nekoliko hrvatskih mladih trenera i stručnjaka a među najozbiljnijim kandidatima spominjao se Dean Klaufarić. Međutim, prema pisanju medija neslužbeno se doznaje kako je izbor španjolske grupacije Baskonia-Alaves pao na bivšeg lijevog bočnog Zagreba, Hajduka, Rijeke i Kamen Ingrada Krunoslava Rendulića. 

On bi prema neslužbenim informacijama, već u nedjelju trebao preuzeti klupu Istre 1961 i to će mu biti prvi samostalan posao glavnog trenera. Do sada nije radio u Hrvatskoj kao trener, već je bio asistent Luki Bonačiću i Draganu Skočiću u arapskim zemljama i Iranu.

>> Pogledajte kako je Ramos zafrkavao Modrića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije