Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenulo ih

Ćaleta-Car odigrao svih 90 minuta u četvrtoj uzastopnoj pobjedi Marseillea

Duje Ćaleta-Car
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
29.11.2019.
u 23:47

Radonjić je sjajnim potezom u 89. minuti ipak osigurao tri boda Marseilleu

Nogometaši Marseillea ostvarili su četvrtu uzastopnu pobjedu u francuskom prvenstvu svladavši u 15. kolu na svom Velodromeu Brest sa 2:1 (0:0).

Marseille je poveo golom Sarra (56), da bi u dramatičnoj završnici prvo Brest poravnao preko Cardone (88.), ali samo minutu potom Radonjić (89) je sjajnim potezom ipak osigurao tri boda Marseilleu.

Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car odigrao je svih 90 minuta za Marseille koji se s nova tri boda učvrstio na drugoj poziciji.

Sada ima 28 bodova, pet manje od vodećeg Paris SG-a, a četiri više od trećeg Angersa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije