Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za naslov

Cain se emotivnim pismom ispričao Werdumu zbog otkazivanja borbe

Cain Velasquez i Fabricio Werdum
Foto: Fightsite
25.01.2016.
u 11:20

"Riješit ću ovu ozljedu što je prije moguće. Ozdravit ću i vratit će, i pokazati Caina kakvog svi zaslužuju vidjeti”.

Cain Velasquez, bivši prvak UFC-ove teške kategorije, otpao je zbog ozljede i ne može nastupiti na UFC 196 koji se održava za samo dva tjedna. Umjesto Caina, protiv aktualnog prvaka Fabricija Werduma borit će se Stipe Miočić, piše Fight Site.

Velasquez se iskreno veselio revanšu s čovjekom koji mu je oteo pojas, a nakon otkrivenja ozljede objavio je emotivno pismo i ispriku svom nesuđenom protivniku:

“Siguran sam da ste čuli vijest da se ne mogu boriti na UFC 196. Ne znam odakle početi opisivati razočaranje i kako se osjećam kao da sam vas razočarao. Pročitao sam vaše poruke podrške od posljednje borbe i hvala vam na tome.

Trening-kamp mi je bio težak posljednjih tjedana, ali ponekad, ma koliko srce i um željeli pobijediti ozljedu, oporavak ima svoj tijek. Mislili smo da ćemo uspjeti, ali suočili smo se s istinom da neću biti OK na vrijeme. Svi borci se bore s ozljedama, ali ne mogu ignorirati ovo, doktor mi je rekao da bih mogao imati dugoročne posljedice. Moji fanovi zaslužuju vidjeti me kako se borim na 100%, predan sam tome da ih usrećim. Neću ih razočarati, samo želim osigurati dugotrajnu karijeru.

Fabricio, nadam se da ćeš prihvatiti moju ispriku. Razumijem kako sada razmišljaš da je ovo izlika. Kao jedan profesionalac drugome, mogu ti reći da sam bio predan i veselio se novoj borbi s tobom. Poštujem te kao borca i čovjeka, srest ćemo se uskoro.

Riješit ću ovu ozljedu što je prije moguće. Ozdravit ću i vratit će, i pokazati Caina kakvog svi zaslužuju vidjeti”.

>>Sjajna vijest: Stipe Miočić za dva tjedna borit će se za naslov prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije