Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo

Čačićevu selekciju preživjet će 25 igrača

\'23.12.2011., Zagreb - GNK Dinamo predstavio je na konferenciji za novinare novog trenera Antu Cacica. Sportski direktor Zoran Mamic, predsjednik kluba Mirko Barisic i novi trener Anre Cacic.  Photo:
Slavko Midzor/PIXSELL
28.12.2011.
u 20:01

Novi trener smanjit će broj igrača prve momčadi. Tko će biti višak?

Još se ne zna s kojim će igračkim kadrom Dinamo krenuti u proljeće. Malo je vjerojatno da će biti dolazaka, ali još su otvorene opcije odlazaka – tijekom siječanjskog prijelaznog roka sigurno će biti novih, ali i ponovljenih ponuda za neke nogometaše.

U plavoj svlačionici sad je tridesetak igrača, i to je svakako previše.

Trener Ante Čačić sigurno nije presretan zbog tog broja jer se na treninzima ne može normalno raditi s toliko igrača. Idealno je imati najviše 25 igrača, od toga bi trebala biti trojica vratara. Koliko poznajemo Čačića, do zadnjeg dijela priprema u Portugalu, kad su na rasporedu utakmice, ta će se brojka "istesati" i ne vjerujemo da će u Portugal putovati više od 25 nogometaša.

Tko će, dakle, biti višak? Od prvog će pripremnog dana, eto, biti otvorena selekcija. Zasad se zna da će se u Lokomotivu preseliti Šitum, Puljić i Ademi.

Za njih je najvažnije da igraju, baš kao i za Lokomotivin dvojac Brozović – Jurić, čija se selidba u Maksimir već spominjala! Ali, i u njihovu je slučaju prevagnula spoznaja kako je najvažnije da igraju i skupljaju iskustvo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije