Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

Čačić: U Mariboru nisu sretni, Badelj: Igrat ćemo Ligu prvaka!

'21.02.2012., Zagreb - Milan Badelj i Ivan Tomecak potpisali su ugovor s Adidasom. Nosili su kopacke s ugradenim cipom i ocitavali rezultate na iPhone-u i iPad-u.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
10.08.2012.
u 12:57

Badelj prošao liječnički u HSV-u, ali ostaje još za utakmicu protiv Maribora i tvrdi: Idemo u Ligu prvaka!

Dinamo će za skupine Lige prvaka igrati s Mariborom, a ovo su bile prve reakcije iz oba kluba:

– Siguran sam da Maribor nije sretan sa ždrijebom – rekao je trener Dinama Ante Čačić za službene stranice kluba.

–  Riječ je o kvalitetnom protivniku s kojim se dobro poznajemo i bit će to dvije zanimljive utakmice. Njihovi rezultati, osvajanje naslova prvaka i slovenskog kupa te dolazak do razigravanja Lige prvaka vrijedni su poštovanja. S razlogom smo mi imali ulogu nositelja i želimo ponoviti sjajan rezultat i još jednom u Zagreb dovesti Ligu prvaka – dodao je Čačić.

Kapetan Milan Badelj također je komentirao ždrijeb za službenu stranicu Dinama:

– Maribor je dobra momčad, ekipa koja se diže i u posljednje vrijeme radi odlične rezultate, no imamo kvalitetnu ekipu i želimo još jednom u Ligu prvaka te ćemo napraviti sve kako bismo u tome i uspjeli – rekao je Badelj.

Slovenci željeli izbjeći Anderlecht

Slovenski mediji pišu da je Maribor želio izbjeći Anderlecht. Dobili su Dinamo, no sretni su što imaju priliku boriti se za ulazak u skupine Lige prvaka.

– Pišemo povijest slovenskog klupskog nogometa -–izjavio je Zlatko Zahovič, sportski direktor Maribora.

– Momčad nam napreduje iz utakmice u utakmicu, imamo kvalitetu, rutinu i u ovoj je fazi baš sve moguće. Liga prvaka nam je još daleko, ali opet vrlo blizu... – dodao je Zahovič.

Komentara 16

TR
traktorijada
14:28 10.08.2012.

pa zahovcic ima svakako pravo, lopta je okrugla a da je okrugla dokazao je hajduk u milano a i nasi susedi u beogradu-sve je moguce alis e i mi nadamo preskocit maribor i evo nam 7,8 milijunceka eura odmah na stolu.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
15:47 10.08.2012.

Čačić: U Mariboru nisu sretni jer smo željeli igrati sa europskima a ne sa vanka EU saveznim balkancima. Badelj: Igrat ćemo Ligu prvaka i ponovi biti kanta za napucavanje!

Avatar Topgen
Topgen
14:11 10.08.2012.

Od 1950 Maribor NIKADA nije bio bolji od Dinama. To se zove ... kompleks.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije