Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener pun hvale

Čačić: Sammir nikad prije nije tako jurio nazad u obranu

'17.04.2012., Kranjceviceva, Zagreb -Uzvratna utakmica kupa Hrvatske, polufinalna utakmica, NK Zagreb - GNK Dinamo.  Jorge Sammir, Vlado Zadro. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
18.04.2012.
u 18:53

Opet se pričalo o dogovoru zato što su pali koeficijenti u kladionicama

Svaka ili gotovo svaka Dinamova utakmica povlači za sobom kuloarske priče. Pa je tako po jednoj priči bilo sigurno da će Dinamo pustiti Lokomotivi, ali je na kraju bilo 6:0. Potom je Dinamo trebao platiti Alispahićev dolazak i pustiti Šibeniku, ali je slavio 3:0 na Šubićevcu. Potom je sa Zadrom igrao 1:1 kako bi zauzvrat doveo Tomasova, koji je, uzgred, slobodan igrač. Nakon utakmice sa Zagrebom pričalo se kako je dogovoreno da bude "iz jedan u dva", da prvo poluvrijeme vodi Zagreb, a na kraju slavi Dinamo.

Ni "d" od dogovora

A potvrda priče traži se u padu koeficijenta na tu vrstu klađenja sa 25 na 23 i pad koeficijenta na to da će Zagreb povesti (sa 6.50 na 6.00). No, svi koji su gledali tu utakmicu, kao i sve spomenute, mogao je vidjeti samo jedno – da od dogovora nije bilo ni "d".

U Dinamu su bili sretni zbog finala kupa.

– Pa zar je vijest da je Dinamo u finalu? – smiješeći se rekao je Ante Čačić.

No, moglo je biti i drukčije, Zagreb se pod vodstvom Beseka preporodio.

– Nisu me zagrebaši iznenadili, vidi se da su se dignuli. No, i na Istru smo išli kad je bila u punoj formi, sad je to i Zagreb. No u jednoj utakmici još može biti iznenađenja, u dvije nas je ipak jako teško izbaciti – analizirao je Čačić.

Bez Tonela i Calella

Trener plavih poželio je istaknuti jednog igrača svoje momčadi.

– Rekao sam igračima da ni na koga nemam primjedbi. I da se ne ljute, ali da moram pohvaliti Sammira. Vidi se da je psihički čvrst, vidjelo se to i kad je trčao sve do Kelave kako bi zaustavio Zagrebov protunapad, pri rezultatu 0:1. Ni momčad se nije predavala. Na pravom je putu, sad je već umoran jer je zaredao s utakmicama, a nije prošao pripreme. Na poluvremenu mi je rekao da je umoran, no i dalje je grizao.

Hvalio je trener Čačić i Krstanovića, Leku, a moramo pohvaliti i njega za dobar potez, povukao je iz igre stopera i nastavio igrati s igračem manje u obrani.

– To smo se dogovorili na sastanku prije utakmice – kazao je Čačić, koji će na dan utakmice povesti momčad u Rijeku (subota).

Calello i Tonel ne konkuriraju zbog kartona, Šimunić će dobiti određenu minutažu, no ne i oporavljenik Rukavina.

Ključne riječi

Komentara 7

BJ
Ben Juda Talmudan
20:27 18.04.2012.

Rekao mu šef da hvali Sammira jer ga nitko neće kupiti i vrijednost mu je pala nekoliko puta.U Ligi Prvaka,pokazalo se da je Sammir prespor za nogomet na najvišoj razini.Bajke o repki,su samo mamićevi blefovi.Zar da uzme mjesto nekom boljem tko može i trčati i igrati.Nije današnji nogomet za penzionere koji uz to imaju loše navike i žive nesportski.

BZ
Branko Zajec
20:33 18.04.2012.

A od koga je to Dinamo izgubio i koliko je golova primio u cijelom prvenstvu i kupu ?????

BI
bilikamen
19:30 18.04.2012.

Čačić: Sammir nikad prije nije tako jurio nazad u obranu ////////////////////////////////// Jako mudra konstatacija trenera Čačića .........što on ne vidi da je Dinasmov gol sve više ugrožen. Koga su to u zadnje vrjeme glatko pobijedili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije