Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI NAKON UTAKMICE

Čačić: Postoji šansa da Sheriff preokrene u Zagrebu

Ante Čačić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
01.08.2012.
u 21:28

- Htio bih čestitati domaćinima na fair igri te im želim puno sreće u ostatku sezone; naravno, osim u sljedećoj utakmici u Zagrebu - rekao je Čačić

Trenera Dinama Antu Čačića nije previše zabrinula prezentacija protiv Sheriffa. Iako je upisana vrijedna gostujuća pobjeda (1:0), plavi igrom nisu baš oduševili.

- Gledali smo vrlo zanimljivu i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja, a ja bih čestitao svojoj momčadi koja je igrala dobro i upisala europsku pobjedu na gostovanju, što nikada nije lako - započeo je Čačić.

Očekuje težak susret u Zagrebu.

- Nismo primili pogodak, zabili smo u gostima i sigurno da u uzvrat u Zagrebu ulazimo s lijepom prednošću. Naravno, čeka nas teških 90 minuta u Zagrebu jer Sheriff je kvalitetna momčad. No bitno je da imamo prednost i samim time bliže smo prolazu. Također, htio bih čestitati domaćinima na fair igri te im želim puno sreće u ostatku sezone; naravno, osim u sljedećoj utakmici u Zagrebu.

U Moldaviji su ga novinari pitali: \'\'Je li moguće da Sheriff stigne prednost koju je Dinamo danas stvorio?\'\'

- Dok god se igra postoje šanse, ali imamo lijepu prednost, a vjerujem i dovoljno iskustva, da u Zagrebu odigramo dobru utakmicu i plasiramo se u sljedeći krug.

Ni kapetan Milan Badelj nije imao zamjerki na utakmicu.

- Naravno da smo zadovoljni. Došli smo ovdje po pogodak i ostvarili smo jako dobar rezultat tako da će nam biti lakše u uzvratu u Zagrebu. Dakako, ništa nije gotovo i čeka nas novih 90 minuta u Zagrebu, no jasno da će nam sada ipak biti lakše - rekao je Badelj.

Strijelac Fatos Beqiraj probio je moldavski sastav i tako otvorio plavima put prema sljedećem krugu:

- Jako sam sretan zbog gola, ali nije uopće bitno tko je zabio nego to što smo dobili utakmicu. Bili smo ipak bolji, stvorili dosta prilika i mislim da smo na kraju zasluženo pobjedili. Sigurno će nam sada biti lakše u Zagrebu, no prvo nas čeka utakmica u Puli, a tek onda ćemo ponovno razmišljati o Sheriffu. Kažem, bit će nam lakše nakon ovog rezultata, ali moramo u Zagrebu dovršiti posao.

Komentara 19

TH
than
21:50 01.08.2012.

Ja samo znam da vise necu gledati Dinamo sve dok ga ti vodis. Toliko zivaca za bacanje nemam.

BJ
BBB Jarun
21:52 01.08.2012.

Caciva sere sreca u kvalifikacijama, i postoji velika sansa da izbori LP. Al se bojim onoga sto ce nam se dogoditi u LP. Jel tamo ce ga sreca sigurno napustiti, jel su jake momcadi. Mozda bi bilo bolje da ispadnemoo u play offu i spasimo se nove sramote i bruke!

ZM
zmaj5
21:39 01.08.2012.

Čačiću samo ovo,ti si stvarno čovjek rođen pod sretnom zvijezdom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije