Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo otišao u Sloveniju
Povratak na članak

Čačić odustao od kresanja prevelikog kadra do povratka plavih u Zagreb

Dinamo će u Sloveniji odigrati dvije pripremne utakmice. Suparnik će mu 26. lipnja biti makedonska Škendija, trećeplasirani klub makedonske lige, i to će biti dobra priprema za mogući susret sa Škupijem. Drugi pripremni susret bit će 1. srpnja, igrat će plavi protiv Spartak Trnave.

Komentari 3

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
12:19 23.06.2022.

jedini način da ga se riješi je Theophila ne prodavati nego ga nekome pokloniti.....

VL
RA
radolizem
20:51 23.06.2022.

Popis za Katar: Livakovic, Ivusic, (još jedan vratar), Sosa, Barisic, Gvardiol, Šutalo, Erlić, Ćaleta-Car, Juranović, Stanišić, Brozovic, Jakić, Modrić, Kovačić, Majer, Pašalić, Vlašić, Perisic, Orsic, Brekalo, Budimir, Kramaric, Musa, Livaja, Lovren

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.