Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemamo ideju
Povratak na članak

'Čačić ne zna reagirati s klupe ili to napravi kasno. Loša igra skrivala se iza rezultata'

Dosad smo se skrivali ispod rezultata, usred loših izvedbi on je bio taj koji nas je izvlačio

Komentari 109

Avatar E.N.O.P.
E.N.O.P.
23:19 11.06.2017.

nazalost nikakvo iznenadjenje, Ako ne igra standardna postava koji su jednostavno izvrsna generacija i koji odlicno igraju odmah raspad igre. Cacic nije dorastao, covijek nema ideje ni taktike i totalni je promasaj. Mogla je i moja baka bit na klupi i tako vodit reprezentaciju

VL
DU
Deleted user
23:03 11.06.2017.

Potrošio se i Ante Čačić inače znali smo svi da čovjek nije europski i svjetski trenerski kalibar.

VL
PO
postolar
23:29 11.06.2017.

Iskreno čak i ako stavimo "znanje" TV servisera odigrali smo ispod svake kritike.Ovo je bila prva match-lopta,utakmica koju da smo krenili odigrati na pobjedu i pobjedili,prvo mjesto bi bilo 90% osigurano.Ovako,bit će strepnje do kraja,neizvjesan kraj.Igrali smo na 0,islanđani na pobjedu i na kraju je zaslužili.Od prve minuta molili smo primiti gol,igraš na nerješeno pa izgubiš,ziheraški,kukavički.I Čačiću,molim te nemoj,izgubili smo od ribara,nemaju igrača u koliko-toliko ozbiljnom klubu.Smiješno,ovi koji u bili u prvih 11,izdali su Luku Modrića koji je bio jedan od rijetkih koji je dao 100%.Za mene otriježnjenje,definitivno nismo velika reprezentacija,za ovo večeras ne postoji opravdanje. Najsmiješniji su mi oni koji spominju lipanj,drugima ne smeta ni lipanj ni kraj sezone.Sramota

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:14 11.06.2017.

ovo je bilo dno dna!do kada lopovi?

VL
KO
komunikolog
23:08 11.06.2017.

Joško Jeličić ima riješenje, fino skine odjelce sa rupčićem, obuče trenirku i ode po kiši i blatu na terenu pokazati svoje znanje. Najlakše je uzeti tablet i pametovati za lijepu dnevnicu. I Igor Štimac je lijepo pričao dok nije sjeo na klupu.

VL
RO
rokoxy1
23:02 11.06.2017.

Covijek hladan mrtav nezainteresiran bitno mu je krvata i brilie dirat, ne reagira ,nerazumje se u nogomet, nema osijecaja kad sta treba odreagirat, Covijek toalna 0, dosad je guro na kvalitetu a ne na njegovu taktiku i znanje , Treba trazit sto prije altrenativu za Cacica , sto prije to bolje .

VL
DU
Deleted user
23:35 11.06.2017.

Koala je opet uprskao stvar.Nije to trener za reprezentaciju.

VL
VL
????
23:51 11.06.2017.

Važan faktor, ako ste primijetili je bila čvrstina. U svaki dvoboj Islanđani ulaze 100%, izguraju jednostavno naše igrače bez prekršaja, a naši ulaze u dvoboje kao zadnji mlitavci. Svaku loptu koja bi mogla proizvesti opasnu situaciju pred golom Islanđana su oni dobili pa naši nisu ni imali priliku zaprijetiti. Brozović je jedini opalio po golu kako Bog zapovijeda, sve ostalo je bilo jedno veliko ništa. Druga stvar, nitko se ne kreće, nego se skrivaju iza protivnika u situaciji kada bi trebali ući u međuprostor i primiti loptu. I treće, Kalinić i Mandžo uporno trče od lopte umjesto prema lopti tako da su im Islanđani presjekli svako dodavanje prema njima, tu se opet vraćamo na mlitav ulazak u dvoboje. I četvrto, kod kornera i ubacivanja sa strane, Mandžo je bio naš najbolji branič i da na kraju nije zamijenjen ne bi ni primili onaj gol. Ja bi ga bio ostavio u igri samo zbog toga, radije bih Santinija umjesto Perišića ubacio jer ni on ionako nije uspio ništa danas. I svakako bih Kovačića zamijenio ili Rogom ili Pašalićem ili Andrijaševićem, svejedno.

VL
RO
rokoxy1
23:17 11.06.2017.

Cacic samo prica mi imamo kvalitetu , a jos nikad nije znao pojasnit kao ce igrat kad nema plana, Njemac Löw sve kaze otvoreno i odregira ,A Cacic nula bodova.

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
23:31 11.06.2017.

Činjenica je da je ovo bila igra bez igre odnosno jedna velika nula ali Joško je uvijek general poslije bitke.Zašto pametnjaković prije utakmice nije rekao to što je rekao,čak niti na poluvremenu nije bio tako oštar nego se "prosvijetlio" kad je sve bilo riješeno i kad smo izgubili.Odjednom on zna da nemamo igu cijele kvalifikacije... Tako se inače pametario i Štico pa je ispao najveći jazavac i najgori izbornik u povijesti repke. Jedino što mu pije vode je tvrdnja da Čačić kasno ili nikako ne radi izmjene a to već znaju i ptice na grani pa ne treba biti veliki ekspert da bi se to primjetilo.

VL
DU
Deleted user
23:08 11.06.2017.

Cacic bi treba ponudit ostavku ili necemo vidit Rusiju ! Sa ovakvin igracima bi se treba prosetat kroz kvalifikacije !

VL
BL
blokiraniantikomunist
06:17 12.06.2017.

de nije im se trčalo u sredini a svaka odbijena lopta islanđanima otišla...nema nogometa bez trčanja

VL
MA
mantheman
06:47 12.06.2017.

Ne kuzim tog lika, ono mozes igrat dobro i izgubit utakmicu pa rec ne bih nista mijenjao bili smo bolji a ne ovako. Mi nemozemo spojiti 2 dodavanja igramo lose izgubimo i on nebi mijenjao nista pa to samo luzer moze rec

VL
IN
inbox
23:39 11.06.2017.

sve se ponavlja. napuhane zvijezde koji se trgaju samo za svoje klubove, a kad treba dati za hrvatsku, onda čuvaju noge i još traže da im se to plati. još gore od te njihove su mi njihove izjave poslije utakmice. ''skupit glave'' pa ''idemo dalje'', ali najjača mi je od glupog modrića ''moramo izvuč pouku iz ovoga'' sve skupa jad i bijeda

VL
JE
jensencolt
07:45 12.06.2017.

Pravi trener bi se sa našim igračima kroz svake kvalifikacije prošetao, a na prvenstvima pucao na prva mjesta a ne na prolaz skupine!!

VL
KA
kajgod123
08:30 12.06.2017.

Stvarno se pitam dali određeni igrači stvarno zaslužuju igrat u repki. Evo jedan dečko me jučer totalno razočarao i nije pokazao ama baš nista (Kovačić). Znači drugi si izbor u repki, u realu griješ klupu i sada imaš priliku pokazat nešto a njemu kao da se neda. O Čačiću neću ništa govoriti, još nije skužio da može koristiti zamjene prije 90 min.

VL
Avatar comparator
comparator
07:19 12.06.2017.

Repka nije imala igru jer ju ekipa nije ni zamislila ,a možda ju nije imao ni tko zamisliti .

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
23:49 11.06.2017.

Jeličić je svojevremeno sam priznao da nema dovoljno znanja i da nije na dovoljno visokoj razini da bi mogao biti trener ali ga to svejedno ne spriječava da lupa kao maksim po diviziji,prosia pamet i biva general poslije bitke.

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
01:26 12.06.2017.

Posve nestručan čovjek za reprezentaciju.

VL
Avatar kravata
kravata
06:47 12.06.2017.

vjetovatno politicka podijela usla medu igrace ne slusaju se stariji ni po godinama ni po funkciji vec svatko vuce na svoju stranu.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.