Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljeni Lukom

Čačić: Luka Modrić još bi lakše igrao za ovakvu Barcelonu

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.01.2014.
u 12:30

– Prošla je sezona Luki trebala za adaptaciju, došao je bez odrađenih ljetnih priprema, tražio je zajednički jezik sa suigračima

Luka Modrić nastavlja s odličnim igrama u Realu. Na gostovanju u Sevilli Real je pregazio Betis sa 5:0 a igračem utakmice čitatelji madridske “Marce” proglasili su hrvatskog reprezentativca. S tim se navijačkim razmišljanjem složio i Realov trener Carlo Ancelotti:

– Luka Modrić bio je vrlo, vrlo dobar, držao je sve niti igre i praktički je zapovijedao utakmicom. Odigrali smo kvalitetno svih 90 minuta, moja je momčad svake sekunde bila usredotočena na igru – pričao je Ancelotti. U izboru čitatelja “Marce”, Modrić je prikupio najviše glasova, iza njega su ostali Ronaldo i Xabi Alonso. Naš je veznjak asistirao Benzemi za treći gol, iz utakmice u utakmicu Luka potvrđuje klasu...

– Prošla je sezona Luki trebala za adaptaciju, došao je bez odrađenih ljetnih priprema, tražio je zajednički jezik sa suigračima, navikavao se na Realovu igru. I ove je sezone eksplodirao, fizički je i mentalno spreman, s loptom sve zna, tehnički je iznimno jak i kad ima loptu u nogama, odlično predviđa događaje na terenu – smatra naš trener Ante Čačić.

Bi li se Luka jednako dobro uklopio u Barcelonu?

– Bez imalo problema! Ima strahovito izražen smisao za igru, pri čemu do izražaja dolazi njegova vrhunska tehnika, u Barceloni bi mu bilo lakše – pun je Čačić hvale za Luku Modrića.

>> Modrić je u posljednje četiri utakmice tri puta asistirao za pogodak

Koji bi klub bio bolji za Luku Modrića?

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
14:49 20.01.2014.

je, cacic je bas autoritet cije je misljenje bitno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije