Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK
Povratak na članak

Čačić komentirao povratak legendarnog kapetana: 'Prerano se oprostio, bio bi nam od koristi'

- Srna se po mom mišljenju prerano oprostio, igra na razini koja bi nam bila od koristi, ali o novim igračima možemo razmišljati nakon ove reprezentativne akcije - rekao je Čačić

Komentari 6

Avatar zagorac2
zagorac2
11:42 20.03.2017.

Bravo Cacic - sve kaj je vzno je Hrvatska i nis drugo a jugici mogu da pricaju kaj oceju dok god imaju jugo vladu ali kad dodje na vlast vlada Hrvatskog naroda jugici i srbici ce se ipak morat spakiratat i put pod noge kud koji

VL
DP
DPDP
12:57 20.03.2017.

Čačiću , možda da pitaš Jarnija dali još može jer smo na lijevom bočnom nekako tanki.

VL
DE
derin
14:35 20.03.2017.

Kaže čovjek da su im krila najveća snaga, sto svi znamo, onda im stavi pivarica, najveću rupu u povijesti reprezentacije. A sto se tiče Pasalica, koji je definitivno trebao biti na popisu, i koji je ispred bradarica, koji ce vidjeti Monaco i Milan samo na televiziji i roga, koji je u šest mjeseci odigrao tri utakmice. Ali ipak mamic sastavlja popis i vodi računa o bonusima i odstetama, a bradaric je dio za miskovicevu poslušnost. Pregadljivo.

VL
RI
rikavac
19:43 20.03.2017.

Jel Mandzo u vrhu napada protiv Ukrajine?

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
14:29 20.03.2017.

Darijo Srna se mora vratiti jer je pravi hrvat alaha mu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.