Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERSPORT HNL

Čačić ima problema s ozljedama uoči gostovanja Dinama kod Istre. Tri igrača pod upitnikom

storyeditor/2023-03-02/PXL_010323_98581496.jpg
Igor Kralj/PIXSELL
15.03.2023.
u 07:00

Hrvatski prvak bi novom pobjedom zabetonirao prvu poziciju

Istra i Dinamo danas u 17 sati na stadionu “Aldo Drosina” igraju zaostalu utakmicu 12. kola HNL-a, a trener Dinama Ante Čačić poziva na oprez.

- Istra nam je uvijek težak suparnik. Svaka je utakmica kad se malo opustite pa vas suparnik kazni. Vidjeli smo to najbolje u susretu sa Šibenikom. Istra igra dobro, prošla utakmica s njom u Maksimiru bila je neizvjesna, no zasluženo smo pobijedili s 1:0. Novom pobjedom povećali bismo prednost pred našim najvjernijim pratiteljem - rekao je Dinamov trener i otkrio stanje u momčadi.

- Imamo teškoća, Theophile neće putovati u Pulu, a moramo vidjeti što će biti s Ivanušecom i Josipom Šutalom. Perić je propustio utakmicu sa Šibenikom, ali bi s njim moglo biti sve u redu. Boško Šutalo još nije u sastavu, osjeća bolove i morat ćemo s njim biti strpljiviji. Oporavili smo se od poraza u Šibeniku, atmosfera u momčadi je dobra i nadam se da ćemo u Puli postići pozitivan rezultat.

Ipak, plavi imaju sasvim dovoljnu prednost ispred svih pratitelja i praktički su već osigurali novi naslov. 

Komentara 1

Avatar Dragec.V
Dragec.V
09:38 15.03.2023.

Da li je to opravdanje za loš rezultat unaprijed,možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije