Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u Ligi prvaka

Čačić: Igrat ćemo kao da nema uzvratne utakmice u Zagrebu

'04.07.2012., Langenfeld, Innsbruck, Austrija - GNK Dinamo Zagreb na pripremama u Austriji. Trener Dinama Ante Cacic dao je kratku izjavu okupljenim medijima s majcom Rogera Federera nakon sto je igra
'Goran Stanzl/PIXSELL'
16.07.2012.
u 13:30

Na put ne idu ozlijeđeni Krstanović i Šimunić, izostat će i Leko zbog kartona, te Ademi koji još nije u natjecateljskom ritmu.

Dinamo sutra odlazi u Razgrad tražiti prolazak u 3. pretkolo Lige prvaka. Svjesni su u Maksimiru da je Ludogoreca suparnik koji određuje uspješnost ove sezone.

– Oni su klub u ekspanziji, ali ja želim da mi mislimo na sebe i od svojih igrača očekujem, i to ću tražiti, da se postavimo kao da nema uzvratne utakmice u Zagrebu. Mi protiv svih u kvalifikacijama trebamo igrati tako. A s obzirom na rejting, kontinuitet i kvalitetu, uvjeren sam u naš prolaz – kazao je trener Ante Čačić.

Na put ne idu ozlijeđeni Krstanović i Šimunić, izostat će i Leko zbog kartona te Ademi koji još nije u natjecateljskom ritmu.

– Istina je da su ove dvije utakmice ključne, da će reći je li ova sezona uspješna ili nije. Za nas je dobro što smo ostali na okupu, pojačali se s još nekoliko igrača i mislim da smo bolji nego prošle sezone. Kad se gleda ovako sa strane, čini se da je bolje što uzvrat igramo kod kuće, ali imali smo pozitivne rezultate prvih utakmica u gostima kod Šerifa i Salzburga pa smo doma kihnuli. Dakle, i tamo i doma moramo odigrati maksimalno da bismo prošli – dodao je kapetan Milan Badelj.

Komentara 13

OB
-obrisani-
14:33 16.07.2012.

Čačić: Igrat ćemo tako da održimo bar minimalne šanse do uzvratne utakmice u Zagrebu

MP
mpfederer
14:38 16.07.2012.

kada bi se više hrvatskih trenera na taj način postavljalo mislim da bi imali puno više uspjeha nego do sada. nevini-janez smiješan si i originalan kao i uvijek, uopće se ne ponavljaš

AS
assssssstttii
18:48 16.07.2012.

Za kaj ne bu tekme u Zagrebu? Je li to zbog zabrane nakon problema u Ludogorecu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije