Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI WUNDERKIND
Povratak na članak

Čačić će za Ligu prvaka registrirati i Halilovića!

Mladog Halilovića u lipnju su Mamići zadržali u Maksimiru davši mu profesionalni ugovor

Komentari 31

SE
serđo
10:14 01.09.2012.

i ja bih da me se tako veže, al eto, ne znam igrat nogomet, pa mi ostaje pametovat po internetu.

VL
FR
Freedooom
10:31 01.09.2012.

mamic mozda jest vulgaran, i njegovo ponasanje ne dolikuje poziciji a ni javnoj osobi kao sto je on.I nesvidja mi se ta klapa, mamic,stimac, suker. Guranje samira u repku itd. Ali u dinamu dobro rade a dobro ih i prodaju. I koi god igrac dodje u dinamo a zeli da radi, na dobrom je putu. Iz dinama je izaslo dobrih igraca u zadnje vrijeme i sto je bitno dobro su se prodali. To u nekim klubovima je gotovo nemoguce.

VL
MA
mastif
10:31 01.09.2012.

možda bi bilo bolje da ne potpisuju taj robovlasnički ugovor pa da dečko ode kad hoće i gdje hoće..a ne da jednog dana, ne daj bože, igra u realu s ostalim robovima.. ili još bolje, da mu samo kažu daa ne zadovoljava tjelesne kriterije i otjeraju ga..

VL
C5
c523h231
10:51 01.09.2012.

Koliko gluposti covjek moze procitati ovdje to je za ne povjerovati!Mos misliti to sto dinamo potpisuje sa mladicima 0d 16-18 godina visegodisnje profi ugovore smatra se robovlasnistvom.A je ste i glupi u tri pm. Prvo jeste li sigurni da je Halilovic prisiljen taj ugovor potpisati?Sta mislite da on u svemu tome nije vidio svoju matematiku? Znate li mozda kako je Mesi dosao u barcu?I ne samo on... Drzim da ste zlobni sto dinamo svake godine postaje jaci i jaci ...i bogatiji...zato puknite od muke.

VL
DU
Deleted user
10:52 01.09.2012.

Možemo li cijeli tekst pročitati i u tjedniku "Forum"? -:)) hahaha!

VL
OB
-obrisani-
11:16 01.09.2012.

Ovoga su ziher angažirali za čisto mali nogomet. :)

VL
KR
kromiki
12:17 01.09.2012.

Meni nije jasno da VI (ja jesam dinamovac ali ne onaj "zagriženi") ne shvaćate / kužite (šta li) kako VAS ova PREPRODAVAČKA BRAĆA NA ĆELU NJIHOVA CIRKUSA (koji je nažalost registriran pod nacionalno-osvješćenim nazivom: DINAMO)već godinama ..... u zdrav (valjda od zdravko) MOZAK !!! Pa njima se hebe za Dinamo u smislu plasmana - nego za prodaju odnosno podizanje cijene "sortimenata" !!! Nije čudo da se slavi uz tamburaše: koju "šušku" će BRATJA poplaštiti samo od plasmana a rasprodaja je počeka sa Badeljom; Samira se mora u dogovoru sa (sada) bratskom "Korporacijom-Štimac" - OPLEMENITI sa nastupom u repki a što nije prošlo kod "NESVRSTANOG BILIĆA" ma koliko ga god STISNULI I ISTISNULI. Ima netko oda VAS "ZAGRIŽENIH DINAMOVACA" da se opkladi da sam u pravu ??????? Nemaaaaaaaaaaaa !!! Jer sve to znate a ne možete ništa !!!! Klub Vam je (ne samo Vaš/naš): preslika Hrvatske - na ŽALOST !!!!!!!! SAUĆEŠĆE NAM - ISKRENO !!!!!!!!!

VL
ĆA
ćaćaća
12:26 01.09.2012.

kako mamići pune svoje bankovne račune u ime dinama..neka neka dok ima naivaca...

VL
DA
danijel00
12:27 01.09.2012.

01.09.2012. u 10:51h c523h231 je napisao/la: znaci tebi je ok kaj sad Mamic uzima 20% godisnje Modriceve place?tebi su ok takvi ugovori lika koji uopce zakonski nesmije imati nikakve ugovore s igracima?e jadna li nasa drzava s takvim poput tebe

VL
ĆA
ćaćaća
12:28 01.09.2012.

taxi u dinamu dobro rade za svoj džep..

VL
ZA
zakora
12:30 01.09.2012.

Interesantno. Sto li je sada Maminjo zamislio? Ako malog Halilovica i Kovacica lansira u svemir, napravit cemo mu bistu ispred maksimira. Za mene je ovo i pak riskantan potez.

VL
FL
flaash
12:33 01.09.2012.

Ovaj dečko ako nastavi ko do sada, će biti naš najbolji igrač za godinu dve...

VL
DA
danijel00
12:47 01.09.2012.

- Mali Halilović igra izvanredno, ono što sam od njega vidio u posljednjih nekoliko utakmica nisam nikada vidio. Samo, mora početi igrati u oba smjera jer to će mu jednog dana donijet puno više nula - naglas je razmišljao Mamić. Samo mu je lova na pameti nist drugo

VL
JA
JackRussell
12:48 01.09.2012.

danijel@ šta ti misliš da je Mamić stavio pištolj Modriću na čelo i prisilio ga na potpisivanje ugovora? Jesi li ti stvarno toliko glup? Jel se Modrić ikad požalio javno za bilo što? Ne da nije, nego je Mamić Modriću bio kum na vjenčanju. Osim što je tih 20 posto zapravo i nepotvrđena stvar, Modrić je zahvalan Mamiću za sve što je ovaj napravio za njega, za razliku od Eduarda koji bi skupljao smeće po Copacabani da nije bilo Mamića. No, ti nemaš dovoljno inteligencije da shvatiš neke stvari.

VL
JA
JackRussell
12:50 01.09.2012.

danijel@ još jedna stvar? Prdiš po Mamiću da mu je samo lova u pitanju, pa neka si čovjek zaradi, ima plaću, boli me briga i koliko je uopće visoka, u odnosu na hajduk i slične klubiće, Mamić je od Dinama napravio europski klub, klub koji redovito isplaćuje plaće, doprinose, klub koji iz godine u godinu kroz omladinsku školu progura nekog igrača na svjetsku pozornicu. Dinamo je pojam kako se sportski klub treba voditi u Hrvatskoj.

VL
VO
vojvo
12:55 01.09.2012.

danijel 00 pitanje treba glasiti da li je modriču ok ako stvarno mamiču daje tih 20% , koliko ja vidim modrič je sretan i zadovoljan jer zna kako je prošao u hajduku gdje su ga izbacili iz kluba ko zadnjuu krpu i zna on tko mu je omogučio da može pokazati sav svoj talent i bez koga vjerojatno bi prošao kao u hajduku

VL
DU
Deleted user
13:17 01.09.2012.

Zanima me stvarno kako si zamišljaju neki komentatori poslovanaje u nogometu u ostatku svijeta? Pa zar Mamić i Dinamo rade nešto drugo nego što rade drugi klubovi i njihovi menađeri? Zar tim glavama još dan danas nije jasno da mali klubovi uglavnom žive od toga da mlade igrače vežu dugotrajnim ugovorima. Ako uspije, igrač se unosno proda kada igrački sazrije. Ako ne uspije, ulaganje novaca u njega je čist poslovni promašaj. Potpuno advekvatno svakom poduzetničkom riziku kojeg na leđima nosi svaki poduzetnik - ma gdje god na svijetu on slijedi svoj biznis. Nije mi jasno koje prijedloge imaju ti komentatori koji su ovdje svojim komentarima "zarađuju" ponekad i više od sto minusa. Jedino što mogu zamisliti pišu iz čiste jali, zavisti i mržnje. Drugačije to ne mogu vrijednovati.

VL
SN
snovakor
13:33 01.09.2012.

@ stinatvrda ; odlično napisano, samo što je u stvari problem u Državi i u ovim Političarima, koji konačno ne donesu već Zakon o Sportu, koji bi naredio svim klubovima u 1.ligi i možda u 2.ligi, da se privatiziraju. Timee bi svi ti "Mamići" morali platiti Porez na sve transakcije i sve što se događa u svijetu sporta. Normalno, da ljudima ide u nos, što svi različiti Tajkuni, pa i ovi skriveni, podkradaju državu na legalan način !! To je potpuno automatska posljedica stanja blaginje u državi...naime da svi imaju svega, koga bi interesiralo, dali je neki Mamić pospremio nekoliko milijuna u đep ili ne...ovako, svakako su svi ljuti, jer su i bez posla i slaba primanja, a mnogi u državi varaju, podkradaju i ništa se ne poduzima po tom pitanju !!! Stradavaju samo mali !! Kao i uvijek..no, prvenstveno su tu krivi Političari i Država koju oni vode !!! A tek onda su tu krivi svi Tajkuni. Jer, da imamo Zakon i da ga se strogo pridržava i izvršava, onda bi tu sve bilo čisto i legalno. Ovako.....

VL
SE
Sejo
13:59 01.09.2012.

Pa profi fudbaler jesu robovi sto jest jest,ne smiju ni izaci u kafic kad zele niti popiti pice ali robovi koji primaju po 200 tisuca eura mjesecno.Ja bih rado bio takav rob samo godinu dana

VL
ZO
Zonasumraka39
14:02 01.09.2012.

danijel00 S***a od navijača nam i ne treba, a očito je da se ti ubrajaš u onu stoku iz Mosora,kaj ti još nisu obnovili kino, pa da se sa škvadrom vratiš u tor...? Vama tzv domaćim(austrougarskim konjušarima) smeta što nitkotko iz vaše sredine nije sposoban voditi klub. Kad Mamić ode,a doše netko "domaći,kak vi velite", Dinamo će spasti u drugi razred nogometa....čak i u HNL-u...jer nikako da shvatite da se "zagrebačkom" kulturom ne vodi klub,firma itd...već bezobrazlukom

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.