Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINSTVENI PROJEKT

Business basketball league stigao do same završnice, u subotu finale

Business basketball league
Foto: Privatni album
1/4
12.04.2019.
u 17:06

Uvod u samo finale bit će utakmica za treće mjesto u 16,30 sati, a cjelokupan program osmišljen je kao svečano zatvaranje prve sezone Business basketball league

Finalna utakmicu Business basketball league održat će se u subotu 13. travnja 2019. u 18 sati u Boćarskom domu (Prisavlje 2), a snage će odmjeriti ekipe Ernst & Young i RWE Energija.

Business basketball league jedinstveni je projekt koji spaja poslovni svijet sa svijetom sporta. Popratni program, između ostalog, uključuje nastup cheerleaderica, izložbu radova brenda Majica te mjerenje stanja tijela koje će provoditi djelatnici Biotreninga.

Uvod u samo finale bit će utakmica za treće mjesto u 16,30 sati, a cjelokupan program osmišljen je kao svečano zatvaranje prve sezone Business basketball league.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije