Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD KUPA
Povratak na članak

Burić utučen nakon ispadanja, Torcida psovala igrače Hajduka

- Vidjeli smo dva različita poluvremena. Nama je Gorica pokazala što znače efikasnost i završnica koju mi nismo imali u prvom dijelu kad smo dominirali. Pokazali su nam kako se to radi. Pokušavali smo, a Gorica je što se tiče defanzivne organizacije odigrala jako dobro - rekao je Damir Burić

Komentari 3

ON
Onomatopeja
05:09 31.10.2019.

Hajduk je postao smijesan klub, jedini sa socijalistickim nacinom upravljanja. U lijepoj nasoj je najvise poklonika zastarjelog i neefikasnog aparata u vrijeme trzisne ekonomije . Dok se klub ne privatizira i ne istjera orijunu iz njega nema tu kruha!

VL
HR
Hrabraja
07:57 31.10.2019.

Dobro i prolaze s obzirom na vlasnike. jbt. onda i baklje zapale kada Hajduk ima kontru. Mrš van iz našeg kluba

VL
RM
ruzica_mario
09:02 31.10.2019.

kako ce hajduk pobijedit kad je ih je opet pokralo i privarilo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.